GlaxoSmithKline Yola Devam Dedi...

GlaxoSmithKline Yola Devam Dedi...
21.11.2016

2. Turun zorlu eşleşmelerinden biri de GlaxoSmithKline ile HDI Sigorta arasındaydı. 3-1 ile kazanan GlaxoSmithKline oldu.

Günün belki de en zorlu karşılaşmaların birinde GlaxoSmithKline ile HDI Sigorta karşılaştı. İki denk kuvvetlerin mücadelesinde heyecan tavan yaptı. Dakika 11'de GlaxoSmithKline takımında Yücel Işık attığı güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi. Yine aynı dakika içerisinde HDI Sigorta takımında Faruk Karaveli'nin harika rövaşata vuruşundan sonuç çıkmadı. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde GlaxoSmithKline'da bu kez kaptan Ersen Büyükdurmuş çok şık bir gole imzasını koydu (2-0). 19. Dakikada HDI Sigorta'da Faruk Karaveli farkı bire indiren golü ağlara gönderdi (2-1). Maçta ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda yine taraflar ortaya koydukları futbol ve mücadele ile alkış aldı. 26 ve 33. dakikalardaki GlaxoSmithKline ataklarında HDI Sigorta takımında kaleci Halil İbrahim Gülöz çok güzel iki kurtaşıyla mutlak golleri önledi. Maçta artık son bölümlere gelindiğinde dakika 49'da GlaxoSmithKline ilk golün sahibi Yücel ile skoru 3-1'e getirdi. Bu sonuç ile GlaxoSmithKline çeyrek finale yükselen takımlardan oldu.


 

 

Diğer Fotoğraflar