Süper Finalde Kazanan Penaltı Atışları ile Albaraka Tech Oldu

Süper Finalde Kazanan Penaltı Atışları ile Albaraka Tech Oldu
05.02.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Süper Finalinde Albaraka Tech rakibi Sıemens'i penaltı atışlarına giden maçta 5-4 ile geçip kupanın sahibi olmayı başardı.

Şirketler Halı Saha Liginin Finalinde Albaraka Tech ile Sıemens karşı karşıya geldi. Müsabaka hem saha içinde hem de saha dışında tansiyonun son derece yüksek olduğu bir müsabaka oldu. Saha içinde finale yakışan bir mücade ve saha dışında da soğuk havaya rağmen ateşli bir seyirci grubu müsabakayı takip etmek için sahadaydı. Müsabakayı TFF'nin önemli hakemlerinden A Klasman hakemi İlker Yasin Avcı yönetti. Müsabakanın ilk yarısı her iki takımında karşıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Devre boyunca iki takımda kontrollü ve ara ara sertlik seviyesinin yukarıya çıktığı bir mücadele ortaya koydu. Müsabakanın ilk devresi iki takımın da buldukları gol pozisyonlarını değerlendirmeden golsüz eşitlik ile tamamlandı(0-0).

Müsabakanın ikinci yarısında iki takım da mücadele dozunu artırarak birbirlerine üstünlük kurmaya ve gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Müsabakanın ikinci yarısında sertlik dozu ara ara üst seviyeye çıksa da maçın deneyimli hakemi İlker Yasin Avcı son derece sakin ve tecrübesiyle maçın kontrolünü hiçbir şekilde kaybetmeden müsabakanın sonuna kadar getirmeyi başardı. Müsabakanın ikinci yarısında da etikili olmaya çalışan iki takımda gol yollarında buldukları posizyonları çömertce harcadılar ve müsabakanın normal süresi golsüz beraberlik ile tamamlandı(0-0).

Müsabakanın normal süresinin beraberlik ile tamamlanmasının ardından müsabaka penaltı atışlarına geçildi.İlk penaltı atışarında Albaraka Tech hata yapmazken Sıemens adına Berkay Avcı atıştan yaralanamadı. 4. penaltı atışına kadar iki takımda hatasız atışlara devam etti. 4. penaltı atışında Sıemens hata yapmazken Albaraka Tech adına Nurullah Reis penaltı atışından yararlanamadı. Atılan ilk 5 penaltı atışı sonucunda eşitlik oluşurken seri penaltı atışlarına geçildi. Burada Albaraka Tech ilk atışta hata yapmazken Sıemens adına topun başına geçen Fatih Atlas'ın atışını Albaraka Tech kalecisi Özgür Günel kurtarmayı başardı ve kupayı Albaraka Tech'e getirmeyi başardı(5-4). Müsabakda ara ara gerginlik seviyesi artsada iki takımda son derece centilmence ve sportmenliğe yakışır bir mücadele ortaya koydu. Her iki takımı da Tebrik ederiz.

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

0 - 0
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Penaltılar: 5 - 4
Normal Süre: 0 - 0
    48' Sarı Kart Ekrem Aydoğmuş
Enes Kadir Akçay Sarı Kart 41'    
    38' Sarı Kart Fatih Atlas
İlk Yarı Sonucu: 0 - 0
    0' Kaçan Penaltı (Penaltılar) Fatih Atlas
Kudret Sancak Penaltıdan Gol (Penaltılar) 0'    
    0' Penaltıdan Gol (Penaltılar) Selim Muharrem Kerse
Ömer Sait Ütnü Penaltıdan Gol (Penaltılar) 0'    
    0' Penaltıdan Gol (Penaltılar) Ekrem Aydoğmuş
Nurullah Reis Kaçan Penaltı (Penaltılar) 0'    
    0' Penaltıdan Gol (Penaltılar) Sinan Kılıçaslan
Enes Kadir Akçay Penaltıdan Gol (Penaltılar) 0'    
    0' Penaltıdan Gol (Penaltılar) Murat Tokuşlu
Selçuk Milli Penaltıdan Gol (Penaltılar) 0'    
    0' Kaçan Penaltı (Penaltılar) Berkay Avcı
Kudret Sancak Penaltıdan Gol (Penaltılar) 0'    

Diğer Fotoğraflar