Vodafone Madalyaları İkiledi

Vodafone Madalyaları İkiledi
28.02.2012

Üçüncülük maçında Vodafone ve Ravago Group takımları karşı karşıya geldi. Ravago Group önemli eksiklerine rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ancak gününde olan Vodafone takım oyununu çok iyi sahaya yansıttı ve set vermeden bronz madalyaya uzandı. Vodafone böylelikle madalya sayısını ikiye çıkardı. Ravago Group ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi dördüncülükte yer aldı.

Üçüncülük maçı Vodafone servisiyle başladı. 3-3'den Senem'in etkili servisleriyle fark açıldı ve teknik mola 8-3 Vodafone üstünlüğüyle geçti. İkinci teknik mola için takımlar kenara gelirken arada 7 sayılık bir fark vardı. İsmail ve Tibet'in yokluğunu file önünde oldukça hisseden Ravago Group, Şener ve Harun'la toparlanmaya başladı ve Ahmet'in yerinde paslarıyla farkı eriterek skoru 21-21 yaptı. Harun'un harika bloğuyla beraberlik devam ederken 23-22'de Ravago Group ilk defa öne geçti.  Vodafone'da Özgür Toroman smaç sayısıyla seti bırakmadı. Daha sonra 24-23 öne geçen Vodafone yine Özgür'ün servis sayısıyla seti 25-23 kazandı.

İkinci setin başında Ravago Group oyuna tutuk başladı. Pozisyon değişikliğinin ardından Senem yedi kez servis kullanırken Vodafone teknik molaya 8-0 önde girdi. Ravago Group oyuna bir türlü adapte olamıyordu. İkinci teknik mola da 16-5 Vodafone üstünlüğüyle geçildi. Seti 25-16 kazanan Vodafone bronz madalyaya çok yaklaştı.

Ravago Group ikinci sete göre bu sette daha istekli oynadı. Ancak Vodafone set boyunca rakibinin öne geçmesine izin vermedi. Set iki veya üç farklı skorlarla devam etti. Vodafone seti 25-23 maçı da 3-0 kazanarak bu sene ligde madalya sayısını ikiye çıkardı.  Ravago Group geçtiğimiz yıl olduğu gibi dördüncülükte yer aldı.