KPMG Geri Döndü

KPMG Geri Döndü
19.12.2011

İlk iki sezon kadın ağarlıklı kadrosuyla karma ligde başarılı maçlar çıkaran KPMG kadınlar liginde ilk maçını GlaxoSmithKline ile yaparken sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maça başlayan GlaxoSmithKline ilk sayı kazanan KPMG oldu. İpek Arkaya'nın smaç sayılarıyla KPMG 5-0 öne geçti. GlaxoSmithKline Nazlı Karaca ile farkı üçe indirse de KPMG ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Ceren Tekel'in yerinde paslarını sayıya çeviren İpek Arkaya farkı açtı ve skor 16-5'e geldi. Burcu Öztürk'le farkı kapatmak isteyen GlaxoSmithKline istediği oyunu sahaya yansıtamayınca ilk seti 25-15 kaybetti.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette KPMG 8-1 öne geçti.  Pelin Cebekan ve İpek'in etkili servisleri karşısında manşet almakta zorlanan GlaxoSmithKline ikinci teknik molaya 16-4 geride girmek zorunda kaldı. Bu sete damgasını vuran İpek Arkaya uzun boyunun avantajını iyi kullandı ve rakibin hatalı manşetlerine smaç ve plaselerle cevap vererek farkın açılmasını sağladı. Oyuna Ceren Tekel'in servisleri ve pasları da eklenince KPMG seti 25-7 kazanarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette toparlanmış görünen GlaxoSmithKline skoru 7-7'ye taşıdı. GlaxoSmithKline'nın hatalı hücumu ile KPMG teknik molaya 8-7 önde girdi. Mola sonrası fark üçe çıktı. Skor 19-15 olunca GlaxoSmithKline molası geldi. GlaxoSmithKline'da Burcu Öztürk'ün üst üste etkili servis kullanmaya başladı ancak İpek'in hücumlarına yapılan defans yeterli olmayınca KPMG seti 25-18 maçı da 3-0 kazandı.