Denizbank 0-3 Allianz

Denizbank 0-3 Allianz
12.05.2024

İki takımda gruptan çıkma yolunda önemli bir karşılaşmaya çıktı. Allianz maça çok iyi başladı ve ilk setin başında yakaladığı farkı set sonuna kadar sürdürerek seti 10-25 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan Denizbank 15. sayıya kadar karşılaşmayı önde götürdü. Allianz set sonuna doğru öne geçti. Denizbank bırakmadı ve 18-18'de tabela tekrar eşitlendi. Allianz skoru 19-21 yapınca Denizbank antrenörü Serkan Günay mola istedi. Umutcan'nın blok sayısıyla Denizbank fakı teke indirdi (21-22). Burak ace yaptı ve 23-23 oldu. İkinci servis kaçınca Allianz set için servise geldi. Servis çıkmadı ve Allianz maçta 0-2 öne geçti.

Üçüncü setin başında Denizbank oyuna giremedi, Allianz ikinci setin moraliyle farkı açtı (3-7). Mola sonrası fark tek sayıya indi (6-7). 12. sayıya kadar karşılıklı sayılarla gidildi. Denizbank seti almak için çok efor sarf edince keyifli bir mücadele oldu. Allianz 18-12 yapınca Denizbank son molasını da kulandı. File üzeri üstünlüğünü son sayıya kadar koruyan Allianz önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Denizbank'ın ikinci setin tamamında ve üçüncü setin son bölümündeki mücadelesi gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Oğuzhan Allianz adına öne çıkan isim oldo.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar