Zorlu Maçta Kazanıp Yarı Finale Kalan Sirius Ekspertiz Oldu.

Zorlu Maçta Kazanıp Yarı Finale Kalan Sirius Ekspertiz Oldu.
22.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Çeyrek Final müsabakasında Albaraka Portföy ile karşılaşan Sirius Ekspertiz rakibini 4-1 ile geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk devresine her iki takımda birbirini tartarak başladı. Kontrollü geçen ilk yarıda her iki takımda etkili olmaya ve gol bulmaya çalıştı. Müsabakanın 11.dakikasında Onur Güngör attığı gol ile Sirius Ekspertiz'i Albaraka Portföy karşısında öne geçirmeyi başardı. Bu gole Albaraka Portföy'ün cevabı gecikmedi ve 12.dakikada Ünal Şişik berarerliği sağlayan golü kaydetti. Devrenin kalan süresinde başka gol olamadı ve devre bu skor ile tamamladı(1-1).

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan Sirius Ekspertiz oldu. Müsabakanın 33.dakikasında Salih Karadağ attığı gol ile Sirius'u Alabaraka önünde bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra beraberlik için etkili olmaya çalışan Albaraka Portföy bulduğu gol pozisyonlarında başarılı olamadı. Müsabakanın 45.dakikasında Onur Güngör takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Müsabakanın son dakikalarına kadar her iki takımda gol bulmak için etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadılar. Müsabakanın son dakikasında Onur Güngör bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 3 faklı öne geçirmeyi başardı. Müsabaka bu skor ile tamamladı(4-1).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

4 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Onur Güngör Gol 50'    
    47' Sarı Kart Ali Fuat Çiftçi
Onur Güngör Gol 45'    
Salih Karadağ Gol 33'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 1
Kayhan Mençuk Sarı Kart 25'    
Onur Güngör Sarı Kart 25'    
Salih Karadağ Sarı Kart 17'    
    12' Gol Ünal Şişik
Onur Güngör Gol 11'    

Diğer Fotoğraflar