Zorlu Maçta Çeyrek Finale Kalan JCR-Er Oldu

Zorlu Maçta Çeyrek Finale Kalan JCR-Er Oldu
15.01.2024

Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2.Tur Eleme müsabakalarında The Purest Solution ile karşılaşan JCR-Er rakibini 6-4 geçmeyi başardı ve çeyrek finale kaldı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısına her iki takımda karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları ile başladı.Müsabakanın 5. dakikasında Ceyhun Kaymaz The Purest Solutions’u  öne geçirmeyi başardı.Müsabakanın 15. dakikasında Berat Akdağ attığı golle takıma adına beraberliği sağladı.Müsabakanın 20. dakikasında Furkan Keleş attığı gol ile JCR-Er’i  öne geçirmeyi başardı.Müsabakanın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı(2-1).

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına JCR-Er etkili başladı.Müsabakanın 27. dakikasında Gökna Karaboğz attığı gol ile takımını iki farklı öne geçirmeyi başardı.Müsabakanın 31. dakikasında Kadir Bahadır Can Sinan attığı gol ile farkı 3'e çıkarmayı başardı.Karşılaşmanın 33. dakikasında Berat Akdağ attığı şık golle farkı 4'e çıkarmayı başardı.Müsabakanın 33. dakikasında Berat Gültekin attığı gol ile farkı takıma adına üçe indirmeyi başardı.Müsabakanın 36. dakikasında Furkan Ayaz  farkı JCR-Er  adına Tekrardan 4'e çıkarmayı başardı.Müsabakanın son dakikalarında etkili olan The Purest Solutions önce 39. dakikada Mert kalabalık daha sonra da 47. dakikada Ahmet Önder'in attığı goller ile  farkı 2'ye indirmeyi başardı. The Purest Solutions bu gollerden sonra beraberliği bulmaya çalışsa da müsabaka bu sporu ile tamamlandı(6-4).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

6 - 4
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Gökhan Karaboğaz Sarı Kart 49'    
    47' Gol Ahmet Önder
    39' Gol Mert Kalabalık
Furkan Ayaz Gol 36'    
    33' Gol Berat Gültekin
Berat Akdağ Gol 33'    
Kadir Bahadır Can Sinan Gol 31'    
Gökhan Karaboğaz Gol 27'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
Furkan Güven Sarı Kart 24'    
Furkan Ayaz Sarı Kart 23'    
Furkan Keleş Gol 20'    
Berat Akdağ Gol 15'    
    5' Gol Ceyhun Kaymaz

Diğer Fotoğraflar