Zorlu Maç Arkas’ın

Zorlu Maç Arkas’ın
11.11.2013

14.30’da başlayan günün diğer çeyrek final maçında Halkbank ADK ve Arkas Marport karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 0-1’lik skorla ayrılarak yarı finale yükselen ekip Arkas Marport oldu.

Şirketler Ligi'nde ilk kez sahne alan Halkbank ADK ile özellikle futsalda yaşadığı şampiyonluklar ve 11x11 futbol liginde gösterdiği mücadeleyle önemli bir deneyim ve Şirketler Ligi kültürü kazanan Arkas Marport'un karşı karşıya geldiği müsabakada sergilenen mücadele görülmeye değerdi.

Maçın ilk dakikasından itibaren iki takımında maçın kontrolünü ele geçirme çabasıyla maç dengede başladı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinin ardından Arkas Marport rakip kalede kendini daha fazla gösteren taraftı. 12. dakikada gelişen bir atakta Beyhan, Erdi'den aldığı topa çok sert vurdu (0-1).

Kalesinde gördüğü gol sonrası daha ofansif bir oyun sergilemeye başlayan Halkbank ADK'nın rakip kaledeki gol arayışları sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-1'lik skorla son buldu.

İkinci yarıda Halkbank ADK, kontrollü bir oyun tercih eden rakibi karşısında skoru dengelemeye çalışsa da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince mücadele yönü yüksek karşılaşma Arkas Marport'un üstünlüğüyle sona erdi (0-1). 

İki takımın da enerjilerini yüzde yüz olarak sahaya yansıttığı, heyecan dozu yüksek bu karşılaşmanın sona ermesiyle yarı finalin bir diğer ismi Arkas Marport oldu. Dirençli bir futbol ortaya koyan Halkbank ADK, Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'ndeki ilk sezonuna alkışlarla veda etmiş oldu. 

Karşılaşmanın foto galerisi hazırlanmaktadır.