The Purest Solutions Son Hafta İstediğini Farklı Galibiyet ile Aldı

The Purest Solutions Son Hafta İstediğini Farklı Galibiyet ile Aldı
07.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasında The Purest Solutions karşılaştığı rakibi Duran Doğan'ı 10-2 geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk yarısına iki takımda karşılıklı ataklar ile başladı. Müsabakanın 2.dakikasında Ali Ozan Evliyaoğlu attığı gol ile The Purest Solutions'u rakibi karşısında öne geçirdi. Bu gole 10.dakikada Mesut Anıl ile karşılık veren Duran Doğan beraberliği sağladı.Müsabakanın 12. dakikasında Berat Gültekin attığı gol ile The Purest Solutions'u bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 14.dakikasında Ceyhun Kaymaz attığı gol ile farkı takımı adına 2'ye çıkardı. Devrenin sonlarına doğru Furkan İvek attığı gol ile farkı 3'e çıakrdı ve devre bu skor ile tamamlandı(4-1).

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda karşılıklı müdahaleler ile başladı. Müsabakanın 29.dakikasında İbrahin Kızılboğa attığı gol ile farkı 4'e çıkarmayı başardı.Karşılaşmanın 35. dakikasında Berat Gültekin 36.dakikasında Ömür İnce attıkları goller ile farkı takımları adına 6'ya çıkardılar. Müsabakanın son dakiklarına doğru ataklarını artıran The Purest Solutions 43.dakikada Ali Sarı 48.dakikada Ejder Karakaya ve 49.dakikada Ali Sarı'nın golleriyle farkı 9'a çıkarmayı başardı. Müsabakanın uzatma dakikalarında Sefa Kul attığı gol ile farkı 8'e indirmeyi başarsa da müsabaka bu skor ile tamamlandı(10-2).

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasının kritik maçında Global Menkul Değerler son dakika golü ile istediğni aldı ve bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi iki takımında karşılıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Müsabakanın 10.dakiasında Mustafa Harkın attığı gol ile Tosçelik'i öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Furkan Ay attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Global Menkul Değerler Ercan Bul'un attığı gol ile farkı 1'e indirdi ve devre bu skor ile tamamlandı(1-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında gol bulmak için yaptığı karşılıklı ataklar ile geçildi. Zaman Zaman gerilen oyunda müsabakanın 43.dakikasında yapılan faul sonrası Global Menkul Değerler'den Ercan Bul direkt kırmızı ile Tosçelik'ten Furkan Ay ise ikinci sarı karttan oyun dışında kaldılar.Karşılaşmanın son dakikalarına kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermese de uzatma dakikalarında İnan Demirkol attığı gol ile takımı adına beraberliği kazandırmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

10 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Sefa Kul
Ali Sarı Gol 50'    
Ejder Karayaka Gol 48'    
Ali Sarı Gol 43'    
Ali Sarı Sarı Kart 38'    
Ömür İnce Giren Oyuncu 36'    
Ahmet Önder Giren Oyuncu 36'    
İbrahim Kızılboğa Çıkan Oyuncu 36'    
Berat Gültekin Çıkan Oyuncu 36'    
Ömür İnce Gol 36'    
Berat Gültekin Gol 35'    
    33' Giren Oyuncu Ufuk Doğan
    33' Çıkan Oyuncu Recep Gökay İşbilir
Ejder Karayaka Giren Oyuncu 30'    
Ali Sarı Giren Oyuncu 30'    
Furkan İvek Çıkan Oyuncu 30'    
Ceyhun Kaymaz Çıkan Oyuncu 30'    
İbrahim Kızılboğa Gol 29'    
    26' Giren Oyuncu İsmail Demir
    26' Çıkan Oyuncu Mesut Anıl
Erdem Özgün Giren Oyuncu 26'    
Ali Ozan Evliyaoğlu Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 4 - 1
Furkan İvek Gol 24'    
Ceyhun Kaymaz Gol 14'    
Berat Gültekin Gol 12'    
    10' Gol Mesut Anıl
Ali Ozan Evliyaoğlu Gol 2'    

Diğer Fotoğraflar