Finale Kalan Takımı Penaltılar Belirledi

Finale Kalan Takımı Penaltılar Belirledi
29.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Yarı Final maçında Albaraka Tech karşılaştığı rakibi Sirius Ekspertiz'i normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar ile 5-3 geçemeyi başardı.

Şirketler Halı Saha Liginin Yarı Final ayağının ikinci maçında Albaraka Tech ile Sirius Ekspertiz karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarına iki takımda gol bulmak için karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları üretmeye çalıştı. Müsabakanın 16.dakikasında Albaraka Tech adına Yalçın Yalazı attığı gol ile takımını Sirius Ekspertiz karşısında öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın ilk devresinde iki takımda zaman zaman sertlik dozunu artırsa da müsabakanın gerginlik seviyesi normal düzeyde kaldı. Müsabakanın son dakikalarında karşılıklı ataklardan her iki takımda sonuç alamadı ve müsabakanın ilk devresi bu skor ile tamamlandı(1-0).

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda etkili başlamaya çalıştı.Karışıklı ataklar ve gol pozisyonları bulan iki takımda gol noktalarında etkili olamadı. Müsabakanın 32. dakikasında kullanılan taç atışı sonrasında Albaraka Tech kalecisi Özgür Günel kendi oyuncusu ile çarpışarak havadab gelen topu kontrol edemedi ve bu hatayı Kayhan Mençuk değerlendirdi ve Sirius adına eşitliği sağlamayı başardı. Müsabakanın sonlarına doğru ara ara müsabakada gerginlik olasa da hakem maçın gerginlik seviyesinin artmasına izin vermedi. Müsabakanın son dakikalarına kadar bulunan ataklar sonuç vermedi ve müsabaka bu skor ile tamamlandı ve maç penaltı atışlarına gitti(0-0). 

Müsabakanın normal süresinin beraberlik ile tamamlanmasının ardından müsabaka penaltı atışlarına gitti. Kullanılan ilk iki penaltıyı da her iki takım gole çevirmeyi başardı. Kullanılan 3. penaltıyı Albaraka Tech gole çevirmeyi başardı. Sirius adına topun başına gelen Kayhan Mençuk penaltıyı gole çevirmeyi başaramadı. Bundan sonra atılan penaltılar da hata yapmayan Albaraka Tech finale yükselen takım olmayı başardı(5-3).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

1 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Penaltılar: 5 - 3
Normal Süre: 1 - 1
Enes Kadir Akçay Sarı Kart 50'    
Selçuk Milli Sarı Kart 34'    
    32' Gol Kayhan Mençuk
Yalçın Yalazı Sarı Kart 27'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 0
Yalçın Yalazı Gol 16'    

Diğer Fotoğraflar