Sirius Ekspertiz Domine Ederek Elemelere Kalmayı Başardı

Sirius Ekspertiz Domine Ederek Elemelere Kalmayı Başardı
07.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 5.Haftasında Sirius Ekspertiz rakibi Orion'u 8-1 geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk yarısına her iki takımda atak ve gol bulmak için pozisyon arayışı ile başladı.Müsabakanın 5.dakikasında Kayhan Mençuk attığı gol ile Sirius Ekspertiz'i rakibi karşısında öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 14.dakikasında Bahtiyar Tuncer takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetti. Bu gollere 16. dakikada Burak Akhanca ile karşılık veren Orion farkı 1'e indirmeyi başardı. Devrenin sonlarına doğru sahneye yine Bahtiyar Tuncer çıktı ve farkı tekrardan 2'ye çıkaran golü kaydetti ve devre bu skor ile tamamlandı(3-1).

Müsakabanın ikinci yarısına etkili başlayan Sirius Ekspertiz oldu.Müsabakanın 29.dakikasında Onur Güngör takımı adına attığı gol ile farkı 3'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 35.dakikasında Bahtiyar Tuncer sahneye çıktı ve takımının 5.nci kendisinin 3. golünü atarak hattrick yaptı. Karşılaşmanın 36.dakikasında Onur Güngör birkez daha sahneye çıktı ve farkı takımı lehine 5'e  çıkarmayı başardı.Müsabakanın son dakiklarında etkili olan Sirius Ekspertiz 44.dakikada İlhan Ataç ve 46.dakikada Kutay Altaş'ın golleri ile farkı 7'ye çıkardı ve maç bu skor ile tamamlandı(8-1).

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasının kritik maçında Global Menkul Değerler son dakika golü ile istediğni aldı ve bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi iki takımında karşılıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Müsabakanın 10.dakiasında Mustafa Harkın attığı gol ile Tosçelik'i öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Furkan Ay attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Global Menkul Değerler Ercan Bul'un attığı gol ile farkı 1'e indirdi ve devre bu skor ile tamamlandı(1-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında gol bulmak için yaptığı karşılıklı ataklar ile geçildi. Zaman Zaman gerilen oyunda müsabakanın 43.dakikasında yapılan faul sonrası Global Menkul Değerler'den Ercan Bul direkt kırmızı ile Tosçelik'ten Furkan Ay ise ikinci sarı karttan oyun dışında kaldılar.Karşılaşmanın son dakikalarına kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermese de uzatma dakikalarında İnan Demirkol attığı gol ile takımı adına beraberliği kazandırmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

8 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Kutay Altaş Gol 46'    
İlhan Ataç Gol 44'    
Kutay Altaş Giren Oyuncu 43'    
Bilal Özmen Giren Oyuncu 43'    
Salih Karadağ Çıkan Oyuncu 43'    
Doğan Karaaslan Çıkan Oyuncu 43'    
Onur Güngör Sarı Kart 38'    
Onur Güngör Gol 36'    
Bahtiyar Tuncer Gol 35'    
Onur Güngör Gol 29'    
İlk Yarı Sonucu: 3 - 1
Bahtiyar Tuncer Gol 20'    
    16' Gol Burak Akhanca
Bahtiyar Tuncer Gol 14'    
Kayhan Mençuk Gol 5'    

Diğer Fotoğraflar