Sirius Ekspertiz 12 Gol ile Çeyrek Finale Kaldı

Sirius Ekspertiz 12 Gol ile Çeyrek Finale Kaldı
15.01.2024

Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2.Tur Eleme müsabakalarında Sigorta Tahkim Komisyonu ile karşılaşan Sirius Ekspertiz rakibini 12-0 ile geçmeyi başardı.

 

Müsabakanın ilk yarısına her iki takımda karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları ile başladı.Müsabakanın 8. dakikasında Salih Karadağ Sirus Ekspertiz'i öne geçiren golü kaydetti.Müsabakanın 19. dakikasında Onur Güngör takımı adına farkı ikiye çıkarmayı başardı.Müsabakanın 21. dakikasında Onur Güngör takımı adına farkı 3'e çıkaran golü kaydetti ve devre bu skoru ile tamamlandı(3-0).

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Sirius ekspertiz oldu.Müsabakanın 27. dakikasında Onur Güngör takımını 4 farklı öne geçiren golü kaydetti ve kendi adına hattrick yaptı.Müsabakanın 28. dakikasında İlhan Ataç ve 29 dakikasında Bahtiyar Tuncer attıkları goller ile farkı altıya çıkarmayı başardılar.Müsabakanın 33. dakikasında Kayhan Mençuk ve 35 dakikasında İlhan Ataç attıkları şık goller ile farkı Sigorta Tahkim Komisyonu karşısında 8'e çıkarmayı başardılar.Müsabakanın 41. dakikasında Bahtiyar Tuncer ve 44. dakikasında Onur Güngör’ün  attıkları goller ile Sirius Ekspertiz'in farkı 10'a çıkarmayı başardı.Müsabakanın 45. dakikasında Bahtiyar Tuncer takıma adına 11. golü kendi adına üçüncü golü kaybetti ve hattrick yaptı.Müsabakanın 45. dakikasında Sigorta Tahkim Komisyonu adına Emre Kopuz farkı eritmeye çalışsa da başarılı olamadı ve 48. dakikada Bahtiyar Tuncer attığı gol ile müsabakanın skorunu belirlemiş oldu(12-1).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

12 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Bahtiyar Tuncer Gol 48'    
    45' Gol Emre Kopuz
Bahtiyar Tuncer Gol 45'    
Onur Güngör Gol 44'    
Bahtiyar Tuncer Gol 41'    
İlhan Ataç Gol 35'    
Kayhan Mençuk Gol 33'    
Bahtiyar Tuncer Gol 29'    
İlhan Ataç Gol 28'    
Onur Güngör Gol 27'    
İlk Yarı Sonucu: 3 - 0
Onur Güngör Gol 21'    
Onur Güngör Gol 19'    
Salih Karadağ Gol 8'    

Diğer Fotoğraflar