Sigortacıların Maçında Gülen Taraf HDI Oldu...

Sigortacıların Maçında Gülen Taraf HDI Oldu...
07.11.2016

B Grubu mücadelesinde grubun başarılı iki ekibi HDI Sigorta ile NN Hayat Emeklilik takımları karşı karşıya geldi. 6-1’lik sonuçla galip gelen taraf HDI Sigorta oldu.

Sigortacıların mücadelesinde maça daha hızlı başlayan taraf HDI Sigorta oldu. Dakikalar 3'ü gösterdiğinde Burak Çelik topu ağlara göndererek HDI Sigorta takımını 1-0 öne geçirdi. 9. Dakikada günün başarılı ismi Sezer Erdoğan attığı golle HDI Sigorta adına farkı ikiye çıkardı (2-0).  Bu golden yalnızca 2 dakika sonra NN Hayat Ememklilik takımında Kadir Karataş attığı golle farkı yeniden bire düşürdü (2-1). Bu golün ardından maça ağırlığını koyan taraf HDI Sigorta golcüsü Sezer ile yeniden farkı ikiye çıkardı (3-1). 16'daki Kadir Suyabatmaz'ın golü ilk yarının skorunu tayin etti (4-1).

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakip kalede gol arayan HDI Sigorta 39'da Kadir ile durumu 5-1'e getirdi. Maçta skoru belirleyen golü HDI Sigorta takımında oyuna ikinci yarıda dahil olan Mehmet Hilmi Sezgin kaydetti (6-1). Bu kritik galibiyet ile HDI Sigorta takımı üç puanı aldı ve grupta üst sıralar için şansını arttırdı.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar