Sıemens 7 Gollü Galibiyet ile Yarı Finale Kalmayı Başardı.

Sıemens 7 Gollü Galibiyet ile Yarı Finale Kalmayı Başardı.
22.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Çeyrek Final müsabakasında Sıemens karşılaştığı rakibi Port Clinic'i 7-2 ile geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk yarısına her iki takımda etkili ataklar ve gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 6.dakikasında Yusuf Taş Port Clinic'i öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Bu gole Sıemens'in cevabı 1 dakika sonra Ekrem Aydoğmuş'un ayağından geldi.Müsabakanın 13.dakikasında Sinan Kılıçaslan Sıemens'i öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Bu golden sonra ataklarını artıran Sıemens 20.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Sinan Kılıçaslan oldu ve takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında günün başarılı ismi Ekrem Aydoğmuş sahneye çıktı ve takımını 3 farklı öne geçirmeyi başardı. Devre bu skor ile tamamladı(4-1).

Müsabakanın ikinci yarısına her iki takımda etkili ataklar ve gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 26.dakikasında Ekrem Aydoğmuş kendisinin 3. takımının 5. golünü atarak Hattrick yapmayı başardı. Bu golden sonra iki takımda karşılıklı ataklar ile gol bulmaya çalışsa da başarılı olamadı. Maç içerisinde ara ara sertleşen oyunda iki takımda tempoyu yüksek tutmaya çalıştı. Müsabakanın 42. dakikasında Ekrem Aydoğmuş bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 5 farklı öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 47.dakikasında Ercan Keskin Port Clinic adına farkı 4'e indirmeyi başardı. Müsabakanın son dakikasında Ekrem Aydoğmuş son sözü söyledi ve takımını bir kez daha 5 farklı öne geçirmeyi başardı. Müsabaka bu skor ile tamamlandı(7-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

7 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Ekrem Aydoğmuş Gol 49'    
    47' Gol Ercan Keskin
Ekrem Aydoğmuş Gol 42'    
Recep Nefes Sarı Kart 41'    
    39' Sarı Kart Cem Özlü
    30' Sarı Kart Uğur Atağ
Ekrem Aydoğmuş Gol 26'    
    26' Sarı Kart Nihat Arslan
Ekrem Aydoğmuş Gol 25'    
Sinan Kılıçaslan Gol 20'    
Sinan Kılıçaslan Gol 13'    
Ekrem Aydoğmuş Gol 7'    
    6' Gol Yusuf Taş

Diğer Fotoğraflar