Sensormatic 3 Puanı 3 Golle Aldı...

Sensormatic 3 Puanı 3 Golle Aldı...
17.10.2016

D Grubunda Sensormatic ile Genpa takımları karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelede Sensormatic 3 puanı 3 golle aldı.

Haftanın en çekişmeli maçlarından birinde iki güçlü ekip, izleyenlere seyir zevki yüksek bir karşılaşma seyrettirdi. Mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Dakika 9'da Ümit Helvacı Sensormatic takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 11. dakikada Genpa takımından Oğuz Kaba topu ağlara göndererek skorda dengeyi kurdu (1-1). 

Sadece skorda değil oyunda da denge kuruldu ve her iki kalede de önemli pozisyonlar yaşandı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde Sensormatic takımında kaptan Mesut Aydoğan takımını tekrar öne geçiren golü attı (2-1). Mücadelenin ilk yarısı Sensormatic'in 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ortaya konan mücadele ilk yarıyı aratmadı. Karşılaşmanın son anına kadar maçta tempo hiç düşmedi. Maçın 34. dakikasında Hüsamettin Ayvaz vuruşunda topu filelerle buluşturdu durumu 3-1'e getirdi. Maçta son bölümler yaklaşırken 46. dakikada Genpa takımının başarılı oyuncusu farkı yeniden bire indiren golü attı (3-2). Mücadelede başka gol olmazken, sahadan 3-2'lik sonuçla üç puanı alan taraf Sensormatic oldu.
 

Diğer Fotoğraflar