Rakipler Belli Oluyor...

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2021 sezonu grup kuraları 3 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 14:00’de çekilecek. Maç programı ve saatler 4 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14:00’de yayına alınacaktır. Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2021 sezonunda yer alan 13 takım 3 grupta mücadele edecek. A grubu 5 takımdan, B ve C grupları ise 4 takımdan oluşacaktır.
Grup maçları sonunda 5 takımlı A grubunu ilk iki sırada tamamlayan 2 takım direkt olarak çeyrek finale yükselirken, A grubunu son sırada tamamlayan takım turnuvaya veda edecektir. A grubunu 3. ve 4. olarak tamamlayan takımlar play off eleme turunda çeyrek finale kalabilmek için mücedele edeceklerdir.
B ve C gruplarında ise grubu 1. sırada tamamlayan takımlar direkt olarak çeyrek finalin yolunu tutarken, gruplarını ikinci, üçüncü ve dördüncü sırada tamamlayan takımlar play off eleme turunda oynama hakkı kazanacaktır.
 
 

Yeşil: Direkt olarak çeyrek finale yükselir.
Mavi: Play-off oynar.
Kırmızı: Grup maçları sonunda elenir.
 
Grup kuraları altta yer alan seri başı sistemindeki torbalara göre çekilecektir.
Kura çekimini anı anına takip edebilmek için tıklayınız.
 
 

* Torbalar tarihi puan cetveline göre hazırlanmıştır. Tarihi puan cetvelini görmek için tıklayınız.

* Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlük ve Yapı Kredi Bankası Bankacılık Üssü aynı şirket takımı oldukları için aynı grupta  yer alamazlar. 

* Lukoil ve Procter & Gamble takımları tarihi puan cetvelinde sıralamaları olduğu için aynı grupta yer alamazlar.

* Eleme turları eşleşmelerini görmek için tıklayınız.

 

03.11.2021