Port Clinic 8 Gol ile Çeyrek Finale Kalmayı Başardı

Port Clinic 8 Gol ile Çeyrek Finale Kalmayı Başardı
15.01.2024

Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2.Tur Eleme müsabakalarında Global Menkul Değerler ile karşılaşan Port Clinic rakibini 8-2  geçmeyi başardı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısına her iki takımda gol pozisyonlarıyla başladı.Müsabakanın 4.dakikasında Port Clinic'ten Uğur Atağ attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı.Bu gole Global Menkul Değerler 6. dakikada Mücahit Taş ile cevap verdi ve beraberliği sağladı.Müsabakanın 9. dakikasında Uğur Atağ bir kez daha sahneye çıktı ve takımını öne geçirmeyi başardı.Müsabakanın 10. dakikasında Nihat Arslan attığı golle Port Clinic'i 2 farklı öne geçirmeyi başardı.Günün başarılı ismi  Uğur Atağ 12 ve 16. dakikalarda attığı iki golle takımını 4 farklı öne geçirmeyi başardı ve aynı zamanda hattrick yaptı.Müsabakanın 22. dakikasında Erdem Aytar Port Clinic adına attığı golle takımını 5 farklı öne geçirmeyi başardı.Devrenin sonlarına doğru etkili olmaya çalışan Global Menkul Değerler Mücahit Taş'ın attığı golle farkı 4'e indirmeyi başardı ve devre bu skor ile tamamlandı(6-2).

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda karşılıklı gol pozisyonları ve etkili ataklarla başladı. Müsabakanın 32. dakikasında Global Menkul Değerlerden Bünyamin Dilsiz kendi kalesine attığı gol ile rakibinin farkı 5'e çıkarmasını sağladı.Müsabakanın 35. dakikasında Yusuf Taş attığı gol ile farkı 6'ya çıkarmayı başardı.Müsabakanın son dakikalarında Bünyamin Dilsiz Global Menkul Değerler adına attığı gol ile farkı 5'e indirse de müsabaka bu skor ile tamamlandı(8-3).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

8 - 3
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    49' Gol Bünyamin Dilsiz
Yusuf Taş Gol 35'    
Bünyamin Dilsiz Kendi Kalesine Gol 32'    
İlk Yarı Sonucu: 6 - 2
    24' Gol Mücahit Taş
Erdem Aytar Gol 22'    
Uğur Atağ Gol 16'    
Uğur Atağ Gol 12'    
Nihat Arslan Gol 10'    
Uğur Atağ Gol 9'    
    6' Gol Mücahit Taş
Uğur Atağ Gol 4'    

Diğer Fotoğraflar