Ödül Töreni

Ödül Töreni
15.12.2014

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2014 sezonu ödül töreni coşku içinde geçti. Tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri taktim edildi.

Süper Maça Süper Lig Hakemi

Sensormatic ve Arkas Marport arasında oynanan final maçını üst klasman hakemlerimizden Deniz Ateş Bitnel yönetti. 13 Aralık Cumartesi günü Süper Lig'de Akhisar - Gençlerbirliği maçında düdük çalan, deneyimli isim ayağının tozuyla 14 Aralık Pazar günü Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin final maçında da boy göstermiş oldu. Müsabaka sonunda hatıra plaketini Şirketler Ligi yönetiminden alan Deniz Ateş Bitnel hocamıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Fair-Play Ödülü
En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü takımlar kategorisinin sahibi Borsa İstanbul oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren Borsa İstanbul sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül Borsa İstanbul takım kaptanı Alpay Burç'a SporMax İK Yöneticisi Erhan Sivuran tarafından verildi. Bireysel fair play kategorisinde ise HDI Takımı oyuncularından Sezer Erdoğan, grup maçları devam ederken çok ihtiyaç duyulan bir golün atağını hemde kaleciyle karşı karşıya kalmışken rakibi yerde yatıyor gerekçesiyle keserek taça atmış ve tüm izleyenler tarafından büyük bir alkış alarak bu ödüle hak kazanmıştır.

British House Gol Krallığı
Daha ilk haftalardan son maça hatta son düdüğe kadar süren gol krallığı yarışında Erkan Kurtul (Arkas Marport) ile Emre Özdemir (Sensormatic) yarıştı. Bu kategoride de süren rakabet en az final kadar heyecanlıydı. Final günü başında 15 golle ilk sırada yer alan Emre Özdemir'i, final maçında attığı attığı 4 golle toplamda 16 gole ulaşarak geçen Erkan Kurtul British House Gol Krallığı Ödülü'nün kazanmayı başardı. Takımı Arkas Marport'un şampiyonluğunda önemli bir katkı sağlayan Erkan Kurtul'a plaketinin yanında  ayrıca British House'dan ücretsiz İngilizce eğitimi armağan edildi.

Altın Karma
Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2014 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 Altın Adam belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Arkas Marport İK yöneticilerinden Ertürk Çalık taktim etti. İşte Altın Karma; kalede Bekir Kaya (Arkas Marport), Cem Pehlivan (Finansbank), Ersin Yılmaz (Halkbank), Hüseyin Ayvaz (Sensormatic), Emre Özdemir (Sensormatic), Erkan Kurtul (Arkas Marport), Mehmet Yener (Arkas Marport).

Takım Ödülleri
Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde önce Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin dördüncülük plaketi Halkbank takımına takdim edildi. Sadece Halı Saha Ligi'nde değil tüm liglerde tüm branşlarda en çok katılımı gerçekleştiren sportmenliğin ve centilmenliğin olduğu her yerde olan ve  2014 sezonunu da üçüncü olarak tamamlayan Finansbank, Lotto Şirketler Halı Saha Ligi bronz madalyalarını ve plaketini almaya hak kazanan takım oldu.

 Ardından Sensormatic takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve izleyicisiyle her maç gösteren Sensormatic'e gümüş madalyaları ve plaketleri  taktim edildi. Başarılı geçen sezonun ardından tüm izleyenlerin taktirini kazanan ve her maçında centilmence mücadele eden Sensormatic takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Arkas Marport
Daha ilk maçından itibaren, futbolun gerektirdiği neyse onu her maçında fazlasıyla ortaya koyan Arkas Marport  Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin şampiyonu olmayı başardı. Yöneticisinden kaptanına, kalecisinden tüm oyuncularına ve seyircisine kadar inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Arkas Marport'lu oyunculara altın madalyaları taktim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi… Tüm branşlarda en önemli ezeli rakibi Finansbank yöneticilerinden Ali Solmaz'ın elinden aldıkları şampiyonluk kupası Arkas Marport'lu oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2014 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 'Kurumsal Profesyonelliğim Sportif Performansla Buluştuğu Şirketler Ligi'nin Büyülü Atmosferi'nde yeniden buluşmayı diliyoruz.

 

Diğer Fotoğraflar