JCR-Er Zorlansa da Yarı Finale Kalmayı Başardı.

JCR-Er Zorlansa da Yarı Finale Kalmayı Başardı.
22.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Çeyrek Final Müsabakasında İstanbul Varlık ile Karşılaşan JCR-Er rakibini 4-1 ile geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk devresinde her iki takımda karşılıklı ataklar ve gol pozsiyonları ile başladı. Devre boyunca her iki takımda etkili olmaya çalışsa da gol bulma konusunda başarılı olamadılar. Devreyi her iki takımda gol bulmadan tamamlandı(0-0).

Müsabakanın ikinci yarısı ilk yarısına nazaran iki takımda daha atak başladı ve gol bulmak için pozsiyonlar üretmeye çalıştı. Müsabakanın 29.dakikasında Kadir Bahadır Can Sinan JCR-Er'i İstanbul Varlık karşısında öne geçiren golü katdetmeyi başardı. Bu golden sonra ataklarını artıran JCR-Er 35.dakikada Furkan Keleş attığı gol ile farkı 2'ye çıkarmayı başardı. Bu gollerden sonra oyunda dengeyi sağlayan ve ataklarını artıran İstanbul Varlık 47.dakikada Enis Kenar'ın golü ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Müsabakanın son dakikalarında vitesi artıran JCR-Er takımı önce Berat Akdağ daha sonra Kadir Bahadır Can Sinan'ın golleriyle farkı 3'e çıkarmayı başardı ve müsabaka bu skor ile tamamlandı(4-1).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

4 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Kadir Bahadır Can Sinan Gol 50'    
Berat Akdağ Gol 50'    
    47' Gol Enis Kenar
    39' Sarı Kart Hüseyin Can Pamuk
Furkan Keleş Gol 35'    
Kadir Bahadır Can Sinan Gol 29'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 0

Diğer Fotoğraflar