IBM Türk’e Galibiyet Yetmedi...

IBM Türk’e Galibiyet Yetmedi...
06.11.2017

A Grubu maçında Sensormatic ile IBM Türk takımları karşı karşıya geldi. Sahadan 4-1’lik sonuçla galip olarak ayrılan taraf IBM Türk oldu.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde karşlıklı gelişen ataklardan gol çıkmadı. 20. Dakikada IBM Türk takımında defanstan gelen uzun topla sol çaprazda  buluşan Volkan Üstün güzel bir aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi (0-1). Müsabakada ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. 

İkinci yarının büyük bir bölümü ilk yarıdaki bu skorla geçildi. 35. Dakikada Sensormatic takımının tehlikeli atağında Volkan sol kanattan getirdi pasında Mesut plase bir vuruşla topu kaleye gönderdi sonuç alamadı. 42. Dakikada IBM Türk takımının kullandığı köşe atışında yine Volkan yerden düzgün vurdu fark ikiye çıktı (0-2). Bu golden 1 dakika sonra Sensormatic takımının atağında Volkan pasını Yunus Ünal'a aktardı, Yunus dönerek güzel vurdu fark bire indi (1-2). 48. Dakikada IBM Türk takımında Cenk İhtiyaroğlu sol çaprazdan sert vurdu gol oldu (1-3). Son dakikada IBM Türk takımının kazandığı penaltı atışında topun başına Kudret Sinan geçti, Kudret'in vuruşunda top ağlara gitti. 4-1'lik sonuç IBM Türk takımna 3 puanı getirsede gruptan çıkmasına yeterli olmadı. 



 

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Penaltıdan Gol Kudret Sinan
    48' Gol Cenk İhtiyaroğlu
Yunus Ünal Gol 43'    
    42' Gol Volkan Üstün
    41' Sarı Kart Murat Işık
Yavuz Tanrıverdi Giren Oyuncu 39'    
İsmet Berk Avcı Çıkan Oyuncu 39'    
    28' Giren Oyuncu Cem Eratlı
    28' Çıkan Oyuncu Utku Emre
Mesut Aydoğan Giren Oyuncu 26'    
Barış Babur Çıkan Oyuncu 26'    
Volkan Arslan Giren Oyuncu 26'    
Kadir Alemdar Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 1
    20' Gol Volkan Üstün

Diğer Fotoğraflar