Gollü Maçta Kazanan RAMS Oldu

Gollü Maçta Kazanan RAMS Oldu
27.11.2023

Şirkerler Halı Saha Ligi'nin ilk haftasının son mücadelelerinde Rams karşılaştığı rakibi Koru Sigorta'yı zorlansa da geçmeyi başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Rams 9. dakikada Kadri Çayıldak'ın golü ile öne geçti. Koru Sigorta 17. dakikada Cenk Özkan'ın golü ile beraberliği yakaladı. Devrenin son dakikalarında Rams Mert Diri'nin golü ile tekrar öne geçti ve devre bu skor ile tamamlandı (2-1).

İkinci devre karşılıklı ataklar ile kıran kırana başladı. Maçın 37. dakikasında Cenk Özkan umut vadeden atağı kestiği için ikinci sarı kart ile oyun dışında kaldı. Maçın 44. dakikasında Onur Savur'un şık golü ile Koru Sigorta berabeliği yakaladı. Yalnızca bir dakika sonra Rams Emre Can ile cevap vererek tekrar öne geçmeyi başardı. Maçın son dakikalarına kadar karşılıklı ataklar ile seyir zevki yüksek bir müsabaka izlendi. Maçın 49. dakikasında Sedat Han ile farkı ikiye çıkaran Rams, 1 dakika sonra Onur Savur'un golüne engel olamasa da maç 4-3 sonuçlandı.

Maçta takımı mağlup olmasına rağmen çıktığı dakikaya kadar dikkatli ve oyun bilgisi yüksek biçimde mücadele eden Koru Sigorta oyuncusu Erhan Güler maçta dikkat çeken performansı ile göz doldurdu.

4 - 3
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Onur Savur
Sedat Han Gol 49'    
    46' Giren Oyuncu Umut Karasu
    46' Çıkan Oyuncu Erhan Güler
Sedat Han Sarı Kart 46'    
Emre Can Gol 45'    
    44' Gol Onur Savur
    37' Çift Sarı Karttan Kırmızı Kart Cenk Özkan
    34' Giren Oyuncu Enes Ateş
    34' Çıkan Oyuncu Ahmet Alperen Yaman
    29' Sarı Kart Cenk Özkan
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
Mert Diri Gol 23'    
    17' Gol Cenk Özkan
Kadri Çayıldak Gol 9'    

Diğer Fotoğraflar