Gol Düellosundan Beckman Coulter Çıktı...

Gol Düellosundan Beckman Coulter Çıktı...
07.11.2016

A Grubu karşılaşmasında Beckman Coulter ile World Medicine takımları 3 puan için sahadaydı. Tam 12 golün atıldığı maçta 3 puan Beckman Coulter’a gitti.

Mücadelenin 10. dakikasında gol perdesini World Medicine adına Fatih Uslu açtı (0-1). Bu golden yalnızca bir dakika sonra Eray Kaya, Beckman Coulter takımının beraberlik golünü kaydetti (1-1). 14. Dakikada orta alandan aldığı pası iyi değerlendiren Mustafa Kahraman topu ağlara göndererek Beckman Coulter takımını 2-1 öne geçiren golü attı. 15. Dakikada Worl Medicine adına Yalçın Kandemir skorda dengeyi sağlayan golü rakip filelere bıraktı (2-2). 17. Dakikada Beckman Coulter, Eray ile bir kez daha öne geçti (3-2). İlk yarıdaki son gol 20. dakikada World Medicine'den ikinci golün sahibi Yalçın'dan geldi (3-3). Devre bu sonuçla tamamlandı.

İzleyenlerin büyük keyif aldığı heyecan dolu maçın ikinci yarısı da ilk yarıdaki gibi bol gollü geçti. Beckman Coulter'da Eray, 30 ve 33'de bulduğu gollerle skoru 5-3'e taşıdı. 44. Dakikada kazınılan penaltı atışını Worl Medicine takımında yine Yalçın gole çevirdi ve farkı bire indirdi (5-4). Ancak 45 ve 47'de Sezen Karaahmetoğlu attığı gollerle Beckman Coulter adına farkı üçe çıkardı (7-4). Mücadelede son golü Beckman Coulter'dan günün başarılı ismi Eray attı. Ve 8-4'lük sonuç Beckman Coulter takımına üç puanı getirdi.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar