Ford Otosan Tam Gaz

Ford Otosan Tam Gaz
11.11.2013

Ford Otosan ve GlaxoSmithKline ın karşı karşıya geldiği çeyrek final karşılaşmasından galibiyetle ayrılan ekip 9-0 skorla Ford Otosan oldu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin iki değerli ekibini karşı karşıya getiren müsabakaya şu ana dek mağlubiyeti bulunmayan Ford Otosan rakibi GlaxoSmithKline karşısında oyuna çok hızlı başladı. Henüz kronometreler birinci dakikanın içindeyken kaleci Alpaslan'ın kendi ceza alanından gönderdiği uzun top tüm defansı geçip rakip cezası içinde bulunan Hakan'ın dokunuşu sonrası filelerle buluştu. Öne geçmesinin de etkisiyle rakibi üzerinde baskısını iyice arttıran Ford Otosan 3. dakikada Kenan'ın şık vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.

Kalesinde hiç beklemediği anda iki gol gören GSK oyunu ön bölgeye taşıyarak rakip kalede gol aradı. Bu ataklardan birinde Zeki çok sert vurdu kaleci güçlükle kornere çeldi. Ardından gelişen bir başka atakta Serhat'ın şutunu yine kaleci engellemeyi başardı.

Rakibi GSK'ın başarılı ataklarını ustalıkla def etmeyi başaran Ford Otosan tekrar oyunda dengeyi kurmayı başardı ve kazandığı frikiği Berkan'ın vuruşuyla gole çevirerek skoru 3-0 yaptı (10').  Bu golle hem skor hem moral üstünlüğünü ele geçiren Ford Otosan ilk yarı sona ermeden üç gol daha bularak ilk yarının skorunu ilan etti (6-0).

Devre arasının ardından ikinci yarıya daha etkili başlaması beklenen GlaxoSmithKline birinci yarıda olduğu gibi ilk dakikalarda kalesinde bir gol daha gördü (7-0). Bu karşılaşmadaki gol sayısını dörde çıkaran Hakan'ın bu golünden sonra pozisyon sayısını iyice arttıran Ford Otosan iki gol daha bularak maçın sonucunu ilan etmiş oldu (9-0).

Bu skorla Ford Otosan adını Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde yarı finale yazdırırken, bu karşılaşmayı kaybetse de takım ruhuyla tüm ekiplere örnek olan GlaxoSmithKline tüm izleyicilerin takdirini toplamayı başardı.     

Karşılaşmanın foto galerileri hazırlanmaktadır.