Finansbank Yarı Final Vizesini Aldı...

Finansbank Yarı Final Vizesini Aldı...
11.11.2013

Çeyrek final mücadelelerinden birinde Finansbank ın iki takımı karşı karşıya geldi. Finansbank ikinci takımı karşısında sahadan 8-3 lük skorla galip ayrılıp adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Kazananın mutlaka bir Finansbank'lı olacağı karşılaşma her iki takımın tempolu futboluyla başladı. Finansbank takımında daha henüz maçın 1. dakikasında Kerem Taşezen topla buluştu ceza sahası dışından sert vurdu (1-0). Bu golden yalnızca 2. dakika sonra yine ilk golün sahibi Kerem kendi yarı alanından aşırtma vuruşla skoru 2-0'a taşıdı. Günün başarılı ismi Kerem Finansbank'ın 3. ve 4. gollerine de imzasını atarak durumu takımı lehine 4-0'a taşıdı. Bu gollerin ardından rakip kalede daha fazla görünen Finansbank-2 takımında 10. dakikada gelişen atakta Gökmen Uzunlar kaleciyle karşı karşıya kaldı rakip defansta son anda araya giren Ersin Muhacıroğlu topu kornere gönderdi. Mücadelede 19. dakikaya girildiğinde Finansbank takımında Cem Teker organize gelişen atakta topu rakip ağlara bıraktı (5-0). 22. dakikadaki Finansbank adına Kerem'in şutu direkte patladı. Maçın ilk yarısı 5-0 Finansbank lehine sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da izleyenler bolca gol izledi. 27. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Gökhan Doğru göze hoş gelen paslaşmaların ardından topu ağlara gönderdi (6-0). Bu golden bir dakika sonra kazınılan serbest vuruştu Finansbank'da topun başına yılların eskitemediği kaptan Metin Köprülü geçti. Bu oyuncunun harika vuruşunda top önce direğe sonra ağlara gitti skor 7-0 oldu. 31. dakikada Finansbank-2 takımında turnuvanın genelinde başarılı bir grafik çizen kaptan Aydın Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu filelere gönderdi (7-1). 33. dakikada Finansbank-2 takımında yine Aydın Yılmaz takımının 2 golüne imzasını atarken bu golden iki dakika sonra sol kanattan Mehmet Öztabak'ın pasında 3. golünü atarak hat-trick yaptı (7-3). Maçta son gol 43'de Deniz Dursun'dan gelirken 8-3'lük skorla Finansbank adını yarı finale yazdıran ekiplerden biri oldu.

Karşılaşmanın foto galerisi hazırlanmaktadır.