Finale Yükselen İlk Takım Sıemens Oldu

Finale Yükselen İlk Takım Sıemens Oldu
29.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Kıran Kırana geçen Yarı Final müsabakasında Sıemens karşılaştığı rakibi JCR-Er'i 7-5 ile geçmeyi başardı.

Şirketler Halı Saha Liginin Yarı Final ayağının ilk maçında Sıemens ile JCR-Er karşı karşıya geldi. Müsabaka her iki takımında karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 6.dakikasında Sıemens adına Fatih Atlas attığı gol ile takımını JCR-Er karşısında öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra etkinliğini artıran Sıemens 9. dakikada Selim Muharrem Kerse'nin attığı gol ile farkı 2'ye çıkarmayı başardı. Farkın ikiye çıkmasından sonra oyunu dengeleyen JCR-Er 12.dakikada Doğukaan Taşören'in ayağından bulduğu gol ile farkı 1'e indirmeyi başardı.Bu gole Sıemens'in cevabı gecikmeden geldi ve Ekrem Aydoğmuş 1 dakikada sonra farkı tekrardan 2'ye çıkaran golü kaydetmeyi başardı. Müsabakanın 16.dakikasında Ekrem Aydoğmuş bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 3 farklı öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Devrenin sonlarına doğru her iki takımda karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları üretsede başarılı olamadı ve müsabakanın ilk devresi bu skor ile tamamlandı(4-1).

Müsabakanın ikinci yarısına her iki takımda karşılıklı ataklar ile başladı. Müsabakanın 29. dakikasında Ekrem Aydoğmuş Sıemens adına bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin 3. takımının 5.golünü kaydederek hattrick yaptı. Bu golden sonra etkinliğini artıran Sıemens takımını Selim Muharrem Kerse'nin ayağından 6.golü bulmayı başardı. Bulduğu 6. golden sonra ataklarını artıran Sıemens Sinan Kılıçaslan'ın golü ile farkı 6'ya çıkarmayı başardı. Bu gollerden sonra ataklarını artıran JCR-Er üst üste bulduğu gol posizyonlarından sonra 37.dakikada Doğukaan Taşören'in ayağından bulduğu gol ile farkı 5'e indirmeyi başardı. Bu golden sonra etkinliğini artıran JCR-Er 38. dakikada Doğukaan Taşören'in ayağından bir gol daha buldu ve farkı 4'e indirmeyi başardı ve bu gol ile Doğukaan Taşören hattrick yaptı. Müsabakanın 41.dakikasında Furkan Ayaz JCR-Er adına bulduğu gol ile 3'e indirmeyi başardı. Müsabakanın son dakikalarına kadar gol için ataklarını artıran JCR-Er son dakikada Doğukaan Taşören'in attığı gol ile farkı 2'ye indirmeyi başarsa da bu gol farkın kapanmasına yetmedi ve müsabaka bu skor ile tamamlandı(7-5).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

7 - 5
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Muammer Öz Sarı Kart 50'    
    50' Çift Sarı Karttan Kırmızı Kart Furkan Ayaz
Sinan Kılıçaslan Sarı Kart 50'    
    50' Gol Doğukaan Taşören
Onur Alçınkaya Sarı Kart 50'    
    41' Gol Furkan Ayaz
    38' Gol Doğukaan Taşören
    37' Gol Doğukaan Taşören
Sinan Kılıçaslan Gol 34'    
Selim Muharrem Kerse Gol 29'    
Ekrem Aydoğmuş Gol 29'    
İlk Yarı Sonucu: 4 - 1
    23' Sarı Kart Furkan Ayaz
Ekrem Aydoğmuş Gol 16'    
Ekrem Aydoğmuş Gol 12'    
    12' Gol Doğukaan Taşören
Selim Muharrem Kerse Gol 9'    
Fatih Atlas Gol 6'    

Diğer Fotoğraflar