C Grubunda Lider Değişmedi

C Grubunda Lider Değişmedi
29.10.2013

Lotto Şirketler Halı saha Ligi C grubu 3. Haftasında Bank Pozitif ile Lukoil mücadele ederken, Arkas Marport un rakibi Ford Otosan dı.

Bank Pozitif-Lukoil
C Grubunun ilk maçında Bank Pozitif ile Lukoil karşı karşıya geldi. Puansız iki takımdan kazanan takımın grup 3.lüğüne oturacağı mücadele bol gollü geçti. Maçın 5. dakisakısında Bank Pozitif'de Selçuk Sarı'nın sert şutu gol oldu (1-0). 6. dakikada gelişen Lukoil atağında Yakup Danış'ın pasında kaptan Tanju Çiçek topu filelere gönderdi (1-1). 8. dakikada rakip defasın hatalı geri pasında araya giren Bank Pozitif  takımında Sertaç Benzer affetmedi (2-1). 19. dakikada gelişen Lukoil atağında Gökhan Ergenekon'un sert şutu kaleciden döndü Toghrul Abasoz tamamladı (2-2). Bu golden 1 dakika sonra Lukoil'de ilk golün sahibi Tanju Çiçek takımını 3-2 öne geçiren golü attı. İlk yarı Lukoil'in 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarı da tıpkı ilk yarıdaki gibi bol gollü geçti. Lukoil takımında 27 ve 35. dakikalarda Yakup Danış, 31. dakikada Ufuk Oğuz, 34 ve 37. dakikalarda Murat İşçi, 40. dakikada ise Hamit Apaydın farkın açılmasını sağladı. Bank Pozitif'de karşılaşmanın ikinci yarısında bu gollere Selçuk Sarı ve Barış Balcı ile cevap verdi. Müsabakanın son düdüğüyle birlikte kazanan 9-4 ile Lukoil oldu.

Ford Otosan -Arkas Marport
C Grubunun liderini belirleyecek maçta Ford Otosan ile Arkas Marport karşılaştı. Mücadele beklenildiği gibi çok yüksek tempoda ve heyecan içinde geçti. İlk bölümlerde kıran kırana bir mücadele, kaçan goller harika kurtarışlar izleyenler keyif verdi. Maçta 13. dakikaya gelindiğinde gelişen Ford Otosan atağında önünde bulduğu topa Murat Kılıç sert vurdu defansa da çarpan top ağlara gitti (1-0). İlk yarı 1-0 Ford Otosan'ın üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda sahada daha istekli bir Arkas Marport vardı. Maçın 29. dakikasında Arkas Marport takımından Erkan Kurtul sol kanattan kendi getirdiği topla kaleye yöneldi Erdi Aras ile yaptığı duvar pasında tekrar topla buluştu ve topu ağlara gönderdi (1-1). Bu golün ardından 31 ve 36. dakikalarda Ford Otosan'da oyuna ikinci yarıda dahil olan Ceyhan Koza'nın 2 golü skoru bir anda Ford Otosan lehine 3-1'e getirdi. 42. dakikada Ford Otosan atağında Murat Kılıç çalımlarla sıfıra kadar indi içeriye çıkardı Berkan Yılmaz'a golü atmak kaldı (4-1). Maçın son dakikasında Sağ çaprazdan Uğur Şanlıtürk sert vurdu kaleciden topa  Berkan Yılmaz dokundu (5-1). Bu skorla Ford Otosan C grubunu lider tamamladı.