Albaraka Tech Yarı Finale 3 Gol ile Kalmayı Başardı.

Albaraka Tech Yarı Finale 3 Gol ile Kalmayı Başardı.
22.01.2024

Şirketler Halı Saha liginin Çeyrek Final müsabakasında Vodafone ile karşılaşan Albaraka Tech rakibini 3-1 ile geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk devresi her iki takımında karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları ile başladı. İki takımında devre boyunca bir çok gol pozisyonu ve ataklar yapsada üstünlük sağlama konusunda başarılı olmadılar. Müsabakanın 19.dakikasında Enes KAdir Akçay Albaraka Portföy'ü öne geçiren golü kaydetti. Müsabakanın ilk devresi bu gol ile tamamlandı(1-0).

Müsabakanın ikinci yarısı iki takımda karşılaşmayı kendş lehine çevirmek için ataklar gerçekleştirdi. Müsabakanın 31.dakikasında Nurullah Reis Albaraka Tech adına farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. Bu golden sonra etkinliğini artıran Vodafone 33.dakikada Gökçe Baçdar'ın attığı gol ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Bu golden sonra her iki takımda karşılıklı ataklar ile gol bulmaya çalışsa da son dakikalara kadar başarılı olamadılar. Müsabakanın 48.dakikasında Hüseyin Karaaslan sahneye çıktı ve Alabara Tech'i bir kez daha 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç bu skor ile tamamlandı(3-1).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

3 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Kırmızı Kart Güray Türker
Enes Kadir Akçay Sarı Kart 50'    
Hüseyin Karaaslan Gol 48'    
Selçuk Milli Sarı Kart 46'    
    33' Gol Gökçe Baçdar
Nurullah Reis Gol 31'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 0
Enes Kadir Akçay Gol 19'    
Kudret Sancak Sarı Kart 15'    
    8' Sarı Kart Numan Kişmir

Diğer Fotoğraflar