Alabaraka Portföy Son Haftayı Galibiyet ile Tamamladı

Alabaraka Portföy Son Haftayı Galibiyet ile Tamamladı
07.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasında Albaraka Portföy rakibi Kayalar Kimya'yı 7-2 geçmeyi başardı.

Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 6.dakikasında Zeki Bilgili Kayalar Kimya'yı rakibi karşısında attığı gol ile öen geçirmeyi başardı.Bu gole Ali Fuat Çiftçi ile cevap veren Albaraka Portföy 14. dakiakada beraberliği yakaladı.Devrenin son dakikalarında ataklarını artıran Albaraka Portföy Ünal Şişik ile öne geçmeyi başardı ve devre bu skor ile tamamladı(1-2).

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan Albaraka Portföy oldu ve 27.dakikada Ali Fuat Çiftçi ve 34. dakikada Ünal Şişik ile farkı 3'e çıkarmayı başardı. Bu golden sonra ataklarını artıran Kayalar Kimya 36.dakikada Emir Öztürk ile farkı 2'ye indirmeyi başardı.Müsabakanın 38.dakikasında Ali Fuat Çiftçi attığı gol ile farkı tekrardan 3'e çıkardı ve kendi adına hattrick yapmış oldu. Müsabakanın son dakikalarında etkili olan Albaraka Portföy oldu. Müsabakanın 45 ve 46.dakikasında Nurullah Keleş'in golleriyle farkı 5'e çıkarmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-7).

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasının kritik maçında Global Menkul Değerler son dakika golü ile istediğni aldı ve bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi iki takımında karşılıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Müsabakanın 10.dakiasında Mustafa Harkın attığı gol ile Tosçelik'i öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Furkan Ay attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Global Menkul Değerler Ercan Bul'un attığı gol ile farkı 1'e indirdi ve devre bu skor ile tamamlandı(1-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında gol bulmak için yaptığı karşılıklı ataklar ile geçildi. Zaman Zaman gerilen oyunda müsabakanın 43.dakikasında yapılan faul sonrası Global Menkul Değerler'den Ercan Bul direkt kırmızı ile Tosçelik'ten Furkan Ay ise ikinci sarı karttan oyun dışında kaldılar.Karşılaşmanın son dakikalarına kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermese de uzatma dakikalarında İnan Demirkol attığı gol ile takımı adına beraberliği kazandırmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

2 - 7
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    46' Gol Nurullah Keleş
    45' Gol Nurullah Keleş
    43' Giren Oyuncu Dursun Cintimur
    43' Çıkan Oyuncu Yahya Kurt
Mustafa Daştan Giren Oyuncu 43'    
Gökhan Çırak Çıkan Oyuncu 43'    
    38' Gol Ali Fuat Çiftçi
    37' Giren Oyuncu Mert Ersoy
    37' Çıkan Oyuncu Ünal Şişik
Emir Öztürk Sarı Kart 37'    
Özgür Akın Giren Oyuncu 36'    
Emir Öztürk Giren Oyuncu 36'    
Zafer Bertan Çıkan Oyuncu 36'    
Mesut Doğan Çıkan Oyuncu 36'    
Emir Öztürk Gol 36'    
    34' Gol Ünal Şişik
    27' Gol Ali Fuat Çiftçi
Muhammed Bilgili Giren Oyuncu 26'    
Abdülaziz Öztürk Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 2
    25' Gol Ünal Şişik
Bayram Gergin Sarı Kart 24'    
    14' Gol Ali Fuat Çiftçi
Zeki Bilgili Gol 6'    

Diğer Fotoğraflar