A Grubunda Heyecan Son Ana Kadar Sürdü

A Grubunda Heyecan Son Ana Kadar Sürdü
29.10.2013

Lotto Şirketler Halı saha Ligi A grubu 3. Haftasında 2 karşılaşma oynandı.

A grubunun ilk maçında Burganbank, GlaxoSmithKline ile mücadele ederken, Samsung ile Halkbank ADK takımları karşı karşıya geldi. Her iki karşılaşmada alınacak skorlar dört takımın gruptaki sıralaması açısından birbirinden önemliydi.

İlk maç her iki takım adına dengede başladı ilk dakikalarda karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Dakikalar 15'i gösterdiğinde GlaxoSmithKline takımında kaptan Hakan Irkılata sağdan ortaladı Serhat Temur'un plase vuruşu ağlara gitti (0-1). Bu golden 3 dakika sonra bu kez Burganbank atağında Oktay Yıldırım'ın şutu kaleciden döndü, tamamlayan Deniz Ketenci oldu (1-1). 23. dakikada gelişen Burganbank atağında Oktay Yıldırım'ın sağ kanattan ortasını Tuğrul Yılmaz iyi değerlendirdi (2-1). Maçta ilk yarının bu skorla biteceği düşünülürken GlaxoSmithKline önce dakika 24'de Hakan Irkılata ile beraberliği sağladı, 1 dakika sonrasında ilk golün sahibi Serhat Temur takımını öne geçiren golü attı (2-3). Seyredenlerin büyük keyif aldığı karşılaşmanın ilk yarısı da GlaxoSmithKline'ın 3-2 üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda Halkbank ADK skoru lehine çevirmek, GlaxoSmithKline ise galibiyeti korumak adına sahadaydı. İkinci yarıdaki bir çok gol pozisyonunu oyuncular cömertce harcarken tek gol GlaxoSmithKline takımnda Onur Tağı'nın frikikten vuruşuyla geldi (2-4). Karşılaşma bu skorla tamamlanıp diğer maçın skoru beklenmeye başlandı.

Grubun ikinci maçında Samsung ile Halkbank Adk takımları karşılaştı. Maça hızlı başlayan Halkbank ADK 4. dakikada Yavuz Öztaş'ın kullandığı köşe vuruşunda Muammer Topçu iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşu ağlara gitti (0-1). 9. dakikada ilk golün asistini yapan Yavuz Öztaş takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden bir dakika sonra gelişen Samsung atağında Serdar Altay'ın pasında Bahadır Kaan Yabaş iyi kontrol etti yaptığı aşırtma vuruşu golle sonuçlandı (1-2). 11. dakikada Halkbank ADK'da ilk golün sahibi Muammer sol kanattan Haldun Bora Öztürk'ün kaleye giden topuna dokundu (1-3). 17. dakikadaki Halkbank atağında bir önceki pozisyonda asisti yapan Bora Öztürk takımının dördüncü golüne imzasını attı (1-4). Halkbank takımında günün çalışkan ismi Bora Öztürk 21. dakikada ceza sahasına ortaladı rakip defans oyuncusunun ters vuruşu kendi ağlarına gitti (1-5). İlk yarının son dakikasında Samsung takımında Serdar Altay sol kanattan Mithat Demir'in yerden pasını iyi değerlendirdi (2-5). İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. ikinci yarıda gol sağanağı dururken devrenin tek golü 32. dakikada Samsung takımında ikinci golün sahibi serdar Altay'dan geldi ve karşılaşmadan Halkbank ADK 5-3'lük galibiyetle ayrılıp grup liderliğine adını yazdırdı.