Sirius Ekspertiz 6-2 Vodafone

Sirius Ekspertiz 6-2 Vodafone
01.07.2024
Şirketler Halı Saha Liginin Çeyrek Final müsabakasında Sirius Ekspertiz ile Vodafone karşı karşıya geldiler. Futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği Sirius Ekspertiz ve Vodafone arasındaki karşılaşma, saha içinde yaşanan gerilim ve heyecan dolu anlarıyla unutulmaz bir müsabaka olarak hafızalara kazındı.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte her iki takım da hızlı ve agresif bir oyun sergiledi. İlk yarı boyunca sahada sert müdahaleler ve gergin anlar yaşandı. Vodafone, 8. dakikada bulduğu golle skoru 1-0 yaparak öne geçti. Bu gol, Vodafone'a moral ve güven kazandırdı. İlk yarı, sert geçen mücadelelerin ardından Vodafone'un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarı başladığında, Sirius Ekspertiz tamamen farklı bir oyun sergiledi. Takım, ardı ardına gelen gollerle adeta yeniden doğdu. 26. dakikada gelen golle eşitliği sağlayan Sirius Ekspertiz, hemen ardından 27. dakikada bir gol daha bularak skoru 2-1’e getirdi. Bu hızlı goller, Vodafone'un savunma dengesini alt üst etti. Sirius Ekspertiz’in hücum hattı durdurulamaz bir hale geldi. 31. dakikada attıkları golle skoru 3-1 yaptılar. Vodafone, bu anlarda oyuna yeniden ortak olma çabası içindeydi ancak Sirius Ekspertiz'in baskısı devam etti. 41. dakikada bir gol daha bulan Sirius Ekspertiz, farkı açarak durumu 4-1’e getirdi. Maçın son anlarına yaklaşırken, 45. ve 47. dakikalarda iki gol daha bulan Sirius Ekspertiz, skoru 6-1’e taşıdı. Vodafone, 49. dakikada bir gol bularak skoru 6-2’ye getirdi ancak bu gol, maçın sonucunu değiştirmeye yetmedi.
Sahadan 6-2’lik farklı bir galibiyetle ayrılan Sirius Ekspertiz, ikinci yarıda sergilediği performas ile göz doldurdu. Özellikle 26. dakikadan itibaren gelen goller, maçın kaderini belirledi. Vodafone ise ilk yarıdaki direncini ikinci yarıya taşıyamadı ve sahadan yenik ayrıldı. Bu heyecan dolu maç, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Sirius Ekspertiz’in gösterdiği azim ve takım oyunu, galibiyetin anahtarı oldu. Her iki takımın da mücadele gücü, maçın temposunu yüksek tuttu ve izleyicilere keyifli bir futbol şöleni sundu. Bu skor ile Sirius Ekspertiz yarı finale yükselirken Vodafone ise turnuvaya veda etti.
6 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    49' Sarı Kart Ahmed Sefa Ekiz
    49' Gol Ahmed Sefa Ekiz
    47' Kırmızı Kart BATUHAN Açık
Baran Sönmez Gol 47'    
Cihan Filik Gol 45'    
İlhan Ataç Gol 41'    
Onur Güngör Gol 31'    
Onur Güngör Gol 27'    
Onur Güngör Sarı Kart 26'    
Onur Güngör Gol 26'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 1
Salih Karadağ Sarı Kart 25'    
    8' Gol Ahmed Sefa Ekiz

Diğer Fotoğraflar