Zorlu Maçta Kazanan Decathlon Oldu...

Zorlu Maçta Kazanan Decathlon Oldu...
17.10.2016

C Grubu müsabakasında Decathlon ile Albaraka Türk takımları karşı karşıya geldi. İlk haftada üç puanı cebine koyan taraf Decathlon oldu.

Ligin iki yeni takımı Decathlon ile Albaraka Türk takımları 3 puan için sahaya çıktı. Baştan sona çekişme içinde geçen mücadelede izleyenler de keyifli anlar yaşadı. Maçın ilk yarısında ilk 20 dakika karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Mücadelede 21. dakika oynanırken Decathlon takımının organize gelişen atağında Sercan Üren takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu gole cevap fazla gecikmedi dakika 22'de İsmail Küpeli Albaraka Türk'ün beraberlik sayısını atan oyuncu oldu. İlk yarının son dakikasında kaptan Baret Çil Decathlon'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı da bu skorla tamalandı.

Maçın ikinci yarısında iyi futbol ve mücadele devam etti. Müsabakanın 31. dakikasında Albaraka Türk'de ilk golün sahibi İsmail Küpeli takımının beraberlik golünü attı (2-2). İzleyenler maçın bu sonuçla tamamlanacağını beklerken dakika 46'da sahneye çıkan Baret Çil Decathlon'un galibiyet sayısına imzasını attı. Bu sonuçla haftayı 3 puanla kapatan takım Decathlonoldu.

 

 

Diğer Fotoğraflar