Zevkli Maçtan Galip Çıkmadı ...

Zevkli Maçtan Galip Çıkmadı ...
19.10.2014

C grubunun ikinci maçında Halkbank ile Aytemiz Petrol karşı karşıya geldi. 2-2 Biten maçta taraflar birer puanı paylaştı.

 

Maçtan Dakikalar

11' (Aytemiz Petrol) Defanstan kısa paslarla çıkan Aytemiz Petrol rakip ceza sahasına yaklaştı. Paslaşmalar sonunda topla buluşan kaptan Ercan Erol Karakoç'un sağ çaprazdan sert şutu az farkla auta çıktı.

13' (Aytemiz Petrol) Erdoğan Kalkman defanstan kaptığı topu sert bir vuruşla kaleye gönderdi. Ancak Halkbank kalecisi Cenan Ergün topu uçarak kurtarmayı başardı.

17' (Halkbank) Orta sahadan iyi paslarla çıkan Halkbank topu sol kanattaki Ersin Yılmaz ile buluşturdu. Ersin'in ceza sahasına çıkardığı topla buluşan Yavuz Öztaş'ın vuruşunu Aytemiz Petrol kalecisi Mustafa Çakır kurtarmayı başardı.

19' (Aytemiz Petrol) Sercan Mıcık, Ercan Erol Karakoç ile güzel bir verkaç yaparak topla buluştu. Sercan'ın sert şutu direğe de temas ederek auta çıktı.

25' (Aytemiz Petrol) Sağ çaprazda topla buluşan Selçuk Çiçek'in sert şutu ağlarla buluştu (0-1).

Karşılaşmanın ilk yarısı Aytemiz Petrol'ün 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

31' (Halkbank) Maçın 26. Dakikasında oyuna dahil olan Selçuk Durgel orta sahada buluştuğu topla rakibinden sıyrıldı ve topu kaleye gönderdi. Ancak kaleci Mustafa Çakır son anda gole giden topu engellemeyi başardı.

35' (Halkbank) Gökhan Özkök defanstan kaptığı topu üç kişinin arasından süper bir arapasla Selçuk Durgel ile buluşturdu. Selçuk'un şutunu kaleci kornere çelmeyi başardı.

36' (Halkbank) Yavuz Öztaş'ın pası ile topla buluşan Selçuk Durgel düzgün bir vuruşla bu kez ağları havalandırmayı başardı (1-1).

42' (Aytemiz Petrol) Uğur Sarıoğlu yaptığı presle topu kazanmayı başardı ve Selçuk Çiçek'i kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Ancak kaleci Cenan Ergün pozisyonu engelledi.

46' (Aytemiz Petrol) Sağ kanatta topla buluşan Erdoğan Kalkman orta saha yakınlarından yaptığı harika vuruşla takımını birkez daha öne geçirdi (1-2).

47' (Halkbank) Maçı bırakmayan Halkbank'ın kazandığı serbest vuruşta gelen ortayı düzgün bir kafayla kaleye gönderen Cem Akdeniz skoru belirleyen isim oldu (2-2).


1. Hafta sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Puan durumu için tıklayınız.