UPM 0-16 TGS

UPM 0-16 TGS
03.06.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 4. Hafta Müsabakasında Tgs ile UPM takımları karşı karşıya geldiler. Müsabakayı Tgs takımı gol yollarındaki etkili oyunu ile 16-0 kazanmayı başardı.

Müsabakanın ilk devresine iki takımda mücadele dozu yüksek şekilde başladı. Mücadelenin 1. dakikasında Sezer Toplu Tgs'yi öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Bu golden sonra etkinliğini artıran Tgs takımı 3.dakikada Sezer Toplu 5 ve 6.dakikada Ali Ufuk Aytaç'ın golleriyle farkı 4'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 9.dakikasında Ergin Varol 11.dakiasında Ali Ufuk Aytaç attıkları goller ile farkı açmayı başardılar Ali Ufuk Aytaç attığı golle hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 12.dakikasında Ergin Varol 13.dakikasında Sezer Toplu ve 15.dakikasında Ali Ufuk Aytaç attıkları goller ile farkı 9'a çıkarmayı başardılar Sezer Toplu attığı gol ile hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 17.dakikasında Ergün Yılmaz 18.dakikasında Ergin Varol 19. dakikasında Ali Ufuk Aytaç attıkları goller ile farkı 12'ye çıkarmayı başardı Ergin Varol attığı gol ile hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 20.dakikasında Sezer Toplu 21.dakikasında Ergin Varol 22.dakiasında Hakan Karaca ve 23.dakikasında Ali Ufuk Aytaç attıkları goller ile farkı 16'ya çıkarmayı başardılar ve devre bu sonuç ile tamamladı.

Müsabakanın ikinci yarısında sakatlık sorunları yaşayan UPM takımı sahaya çıkamadı ve müsabaka bu skor ile tamamladı(0-16).