Türkiye Sigorta 7-2 Dinçer Lojistik

Türkiye Sigorta 7-2 Dinçer Lojistik
03.06.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 4.Haftasında Türkiye Sigorta ile Dinçer Lojistik karşı karşıya geldi. Müsabakayı gol yollarındaki etkinliği ile Türkiye Sigorta 7-2 kazanmayı başardı.

Müsabakanın ilk devresine iki takımda çoşkulu ve istekli şekilde başladı. Müsabakanın 3.dakikasında Sefa Tekin Türkiye Sigorta'yı öne geçiren golü atmayı başardı. Müsabakanın 9.dakikasında Sefa Tekin farkı 2'ye çıkaran golü atmayı başardı. Devrenin sonlarına doğru sahneye Koray Katırcı çıktı ve farkı 3'e çıkarmayı başardı ve devre bu skor ile tamamlandı(3-0).

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda istekli başladı. Müsabakanın 33.dakikasında Koray Çakır sahneye çıktı ve farkı 4'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 34.dakikasında Sefa Tekin takımını 5 farklı öne geçirmeyi başardı ve kendi adına hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 38.dakikasında Erkan Cırık farkı 6'ya çıkaran golü kaydetmeyi başardı. Bu gollerden sonra oyunda dengeyi yakalayan Dinçer Lojistik önce Erdem Aşık daha sonra Yiğithan Kaya'nın golleri ile farkı 4'e indirmeyi başardı. Müsabakanın uzatma anlarında Kgünün başarılı ismi Koray Katır attığı gol ile maçın skorunu belirlemeyi başardı(7-2).

Diğer Fotoğraflar