Sirius Ekspertiz 10-0 OtoKoç

Sirius Ekspertiz 10-0 OtoKoç
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Haftasında Sirius Ekspertiz ile OtoKoç takımları karşılaştı.Müsabakanın her iki devresinde de mücadele dozu son derece yüksekti. Gol yollarında daha etkili olan Sirius Ekpertiz müsabakayı 10-0 kazanamayı başardı.

Müsabakanın ilk devresine her iki takımda etikili olmaya çalıştı. Müsabakanın ilk dakikarında etikili olan Sirius Ekspertiz 1 ve 3. dakikada İlhan Ataç'ın golleri ile 2 farklı öne geçmeyi başardı. Bu gollerden sonra ataklarını artıran Sirius Ekspertiz 7. dakikada Onur Güngör'ün golü ile farkı 3'e çıakrmayı başardı. Bu gollerden sonra oyunda dengeyi sağlayan OtoKoç oyunda dengeyi sağladı ve gol yollarında etikili olamaya çalıştı. Devrenin sonlarına doğru etkinliğini artıran Sirius Ekpertiz 20.dakikada İlhan Ataç takımının 4.kendisinin 3. golünü atarak hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 21. dakikasında Onur Güngör bir kez daha sahneye çıkarak farkı 5'e çıkarmayı başardı. Devrenin sonlarına doğru İlhan Ataç bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 6'ya çıkarmayı başardı. Devrenin son dakikasında kaptan Onur Güngör takımının 7. kendisinin 3. golünü atarak hattrick yapmayı başardı. Devre bu goller ile sona erdi(7-0).

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. Turnuvadaki ilk müsabakasını oynayan OtoKoç takımı ikinci yarıda oyun anlamında zaman zaman rakibine zor anlar yaşattı ve turnuvanın devamı için zorlu bir rakip olacaklarının sinyalini verdiler. Müsabakanın ikinci yarısında iki takımda gol yollarında etkili olamadılar. Müsanakanın son dakikalarında önce Kayhan Mençuk daha sonra Onur Güngör ve Salih Karadağ'ın golleri ile müsabaka Sirius Ekpertiz'in galibiyeti ile tamamlandı(10-0).

Diğer Fotoğraflar