Pan Holding 2-8 Tiryaki

Pan Holding 2-8 Tiryaki
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Haftasında Pan Holding ile Tiryaki takımları karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısına etkili başlayan Tiryaki takımı ilk devreden bulduğu goller ile avantajı yakaladı ve müsabakayı 8-2 kazanmayı başardı.

Müsabakanın ilk yarısına iki takımda mücadele dozu yüksek seviyede başladı. Tiryaki 2. dakikada Onur Bozkurt'un golü ile öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra oyunda dengeyi sağlayan Pan Holding gol yollarında etkili olmayı başaramadı. Müsabakanın 14. dakikasında Tevfik Tolga Seyidoğlu farkı 2'ye çıkaran golü atmayı başardı. Müsabakanın 16 ve 20. dakikasında Onur Bozkurt bir kez daha sahneye çıktı ve farkı takımı adına 4'e çıkardı ve kendi adına hattrick yapmayı başardı. Devrenin sonlarına doğru önce Onur Bozkurt daha sonra da Rıfar Serdar Yıldız sahneye çıktılar ve devrenin sonucunu belirleyen golleri atmayı başardılar (0-6).

Müsabakanın ikinci devresine etkili başlayan Pan Holding takımı oldu ve oyunda dengeyi sağlamayı başardı. İkinci yarıda etikili olan Pan Holding gol yollarındaki şansızlığını 42.dakikada Muhammet Ölmez'in ayağından bulduğu gol ile kırmayı başardı. Müsabakanın 45.dakikasında Tevfik Tolga Seyidoğlu bir kez daha sahneye çıktı ve farkın kapanmasına izin vermedi. 47.dakikada Tiryaki adına günün son golünü Gökhan Demir kaydetti. Müsabakanın uzatma dakikalarında Özhan Tunceri sahneye çıktı ve Pan Holding adına 2. golü kaydetti ve müsabaka bu skor ile tamamlandı(2-8).

Diğer Fotoğraflar