Lukoil Devam Dedi...

Lukoil Devam Dedi...
14.11.2016

B Grubunun belki de en önemli maçında Lukoil ile NN Hayat Emeklilik takımları karşı karşıya geldi. 5-3’lük sonuçla yoluna devam eden takım Lukoil oldu.

Günün en zorlu karşılaşmarından biri Lukoil ile NN Hayat Emeklilik arasında oynandı. Her iki takımında mutlak galibiyete ihtiyacı vardı. Bu durum maçın seyir zevkini en üst seviyeye getirdi. İzleyenlerin hop oturup hop kalktığı maça NN Hayat Emeklilik takımı hızlı başladı. Karşılaşmanın 8. dakikasında Yıldıray Uyar takımını öne geçiren golü rakip ağlara bıraktı (0-1). 14. Dakikada yine Yıldıray Uyar bir kez daha topu filelere göndererek NN Hayat Emeklilik takımın ve kendisinin 2. golünü kaydetti (0-2). Bu golden 1 dakika sonra Lukoil takımından Murat İşçi farkı bire indirdi (1-2). 25'de Lukoil takımında kaptan Ufuk Oğuz beraberliği getiren golü attı (2-2). Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da izleyenlere keyif verdi. 28'de NN Hayat Emeklilik bu kez Yıldırım Uyar ile bir kez daha öne geçti (2-3). 29'da Lukoil takımında Ufuk Oğuz yine beraberliği sağlayan golü attı (3-3). 31'de Tuğrul Yılmaz Lukoil'i 4-3 öne geçirirken, son sözü 41. dakikada attığı golle kaptan Ufuk söyledi (5-3). Geçen haftaki başarılı performansın ardından bu hafta da kaptan takımın gol yükünü çeken oyuncu oldu. Bu sonuç Lukoil takımına 2. turu getirmiş oldu.


 

 

Diğer Fotoğraflar