Likit Kimya 2-3 UPM

Likit Kimya 2-3 UPM
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Hafta Müsabakasında Likit Kimya ile UPM takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı son dakika golü ile 3-2 UPM kazanmayı başardı.

Müsabakanın ilk devresinde her iki takımda kontrollü ve pozisyon vermeme adına tüm güçleri ile mücadele ettiler. Müsabakanın ilk devresine iki takımında kalecisi damga vururken gol yollarında iki takımda etkisiz kaldı ve gol sesi çıkmadı(0-0). 

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda gol yollarında etkili olarak başladı. Müsabakanın 40.dakikasına kadar takımlardan gol sesi çıkmazken son 10 dakikada iki takımda gol şov yaptılar. Müsbakanın 40. dakikada Emre Abakay Upm'i öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Bu golden 1 dakika sonra Tayfun Akyıldız sahneye çıktı ve farkı Upm adına 2'ye çıkarmayı başardı. Likit Kimya yediği iki golden sonra ataklarını artırmayı başardı ve 46 ve 48. dakikada Emre Odacı'nın golleri ile beraberliği yakalamayı başardı. Bu gollerden sonra iki takımda galibiyet için ataklar ve gol pozisyonları yakalasa da bu pozisyonlarda başarılı olan Upm oldu ve uzatma dakikalarında Dinçer Akın'ın golü ile öne geçmeyi başardı ve müsabaka bu gol ile tamamladı(2-3).

Diğer Fotoğraflar