Likit Kimya 2-13 Vodafone

Likit Kimya 2-13 Vodafone
10.06.2024

Futbol sahalarında unutulmaz bir mücadeleye tanıklık ettik. Bu kez sahne Likit Kimya ve Vodafone takımlarının oldu. İki takım arasındaki maç, izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. İlk düdüğün çalmasıyla birlikte taraftarlar, heyecan dolu bir mücadeleye hazırlandı.

İlk yarının başlamasıyla birlikte Vodafone takımı hızlı bir başlangıç yaparak rakibini şaşırttı. Sağlam ve etkili hücumlarıyla Likit Kimya savunmasını zorlayan Vodafone, dakikalar ilerledikçe skoru lehine çevirmeye başladı.

Maçın ilk yarısında Vodafone takımı, etkileyici performansıyla rakibine karşı üstünlüğünü ortaya koydu. Likit Kimya savunması, rakibin hücumlarını durdurmakta zorlanırken, Vodafone'nun etkili atakları sonucunda ilk yarı 9-1 gibi bir skorla tamamlandı.

İkinci yarıya girildiğinde, Likit Kimya takımı bir tepki göstermek için sahaya hırsla döndü. Ancak Vodafone takımı, ilk yarıdaki üstünlüğünü devam ettirerek rakibini baskı altında tuttu.

Maçın son düdüğüyle birlikte, Vodafone takımı sahadan 13-2'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Bu sonuç ile birlikte Vodafone takımı grubunu 2. sırada tamamlarken Likit kimya ise 5.olarak turnuvaya veda etti.

2 - 13
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    49' Gol Oğuz Deveci
    43' Gol Oğuz Deveci
    42' Gol Ekin Yüksek
Ünal Çaltı Gol 35'    
    30' Gol AHMET ALPASLAN
İlk Yarı Sonucu: 1 - 9
    22' Gol Gökhan Çamur
    17' Gol BATUHAN Açık
    16' Gol Güray Türker
    14' Gol Güray Türker
    13' Gol Güray Türker
Batuhan Yılmaz Gol 11'    
    8' Gol Ahmed Sefa Ekiz
    6' Gol BATUHAN Açık
    3' Gol Gökçe Baçdar
    2' Gol Bekir Yorulmaz

Diğer Fotoğraflar