Kaya Holding 6-1 Savola Gıda

Kaya Holding 6-1 Savola Gıda
03.06.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 4.Haftasında Kaya Holding ile Savola Gıda karşı karşıya geldi. Müsabakayı gol yollarında etkili olmayı başaran Kaya Holding 6-1 kazanmayı başardı. 

Müsabakanın ilk yarısına iki takımda istekli ve çoşkulu başladı. Müsabakanın 6.dakikasında Faik Tepe attığı gol ile Savola'yı öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Bu gole Kaya Holding'in cevabı kısa sürede geldi ve 9.dakikada Niyazi Şahin'in attığı gol ile eşitliği yakaladı. Devrenin geri kalanı karşıklı gol pozisyonları ile geçilse de gol sesi çıkmadı ve devre bu sonuç ile tamamlandı(1-1).

Müsabakanın ikinic yarısına iki takımda atka şekilde başladı. Müsabakanın 29.dakikasında Niyazi Şahin sahneye çıkarak Kaya Holding'i öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 41.dakikasında Tarık Özdag ve 42.dakikasında Niyazi Şahin attıkları goller ile farkı 4'e çıkarmayı başardılar Niyazi Şahin ise hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın 44.dakikasında Emir Ziya Uslu 49.dakikasında Ahmet Uğur Çan attıkları goller ile farkı 5'e çıkarmayı başardılar ve müsbaka bu goller ile tamamlandı(6-1).

Diğer Fotoğraflar