Kalkınma Bankası 3-7 Türkiye Sigorta

Kalkınma Bankası 3-7 Türkiye Sigorta
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Hafta müsabakasında Kalkınma Bankası ile Türkiye Sigorta karşı karşıya geldi.Seyir zevkinin üst düzeyde olduğu maçta gol yollarında daha etkili olan Türkiye Sigorta müsabakayı 7-3 kazanamayı başardı.

Müsabakanın ilk devresine her iki takımda kontrollü şekilde başladı. Müsabakanın 4. dakikasında Sefa Tekin Türkiye Sigorta'yı öne geçiren golü atmayı başardı. Bu gole Kalkınma Bankası'nın cevabı 2 dakika sonra Uğur Can Dağdelen ile geldi (1-1). Müsabaknın 13. dakikasında bir kez daha sahneye Sefa Tekin çıktı ve Türkiye Sigorta'yı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarına doğru Koray Katırcı Türkiye Sigorta'yı 2 farklı öne geçiren golü attı ve devre bu gol ile tamamlandı(1-3).

Müsabakanın 2. yarısına etkili başlayan Türkiye Sigorta oldu. Müsabakanın 29. dakikasında Servet Güneş farkı 3 çıkaran golü atmayı başardı. Bu gol ile ataklarını artıran Türkiye Sigorta 32. dakikada Bilal Yılmaz ve 33. dakikada Koray Katırcı ile bulduğu goller ile farkı 5'e çıakrmayı başardı. Kalkınma Bankası yediği gollerden sonra kendine gelerek oyunda dengeyi sağlamayı başardı. Oyunda dengeyi sağlayan Kalkınma Bankası 42. Metin Tekin'in golü ile farkı 4'e indirmeyi başardı. Bu gole 2 dakika sonra Türkiye Sigorta'dan Sefa Tekin karşılık verdi ve farkın kapanmasına izin vermedi ve müsabakada hattrick yaptı. Müsabakanın sonlarına doğru Kalkınma Bankası adına Metin Tekin bir gol daha kaydetsede farkın kapanmasına engel olmadı ve müsabaka bu skor ile tamamlandı(3-7).

 

Diğer Fotoğraflar