İstanbul Varlık 0-5 Dinçer Lojistik

İstanbul Varlık 0-5 Dinçer Lojistik
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Haftasında İstanbul Varlık ile Dinçer Lojistik karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk devresi kıran kırana geçsede ikinci yarıda açılan Dinçer Lojistik müsabakayı 5-0 kazanamayı başardı.

Müsabakanın ilk devresinde her iki takımda kontrollü ve pozisyon vermeme adına tüm güçleri ile mücadele ettiler. Müsabakanın ilk devresine iki takımında kalecisi damga vururken gol yollarında iki takımda etkisiz kaldı ve gol sesi çıkmadı(0-0).

Müsabakanın ikinci yarısına Dinçer Lojistik iyi başladı. İstanbul Varlık ise ikinci yarıya konsantrasyon kaybı ile başladı. Müsabakanın 26. dakikasında Muharrem Avşar Dinçer Lojistik'i öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra etkinliğini artıran Dinçer Lojistik 28. ve 29. dakikada Erdem Aşık'ın golü ile farkı 3'e çıakrmayı başardı. Müsabakanın 2.yarısına damga vuran Erdem Aşık 48. dakikada takımının 4. kendisinin 3. golünü atarak hattrick yapmayı başardı. Müsabakanın son dakikalarında Semih Güney attığı gol ile müsabakanın sonucunu belirleyen golü attı ve müsbaaka bu gol ile tamamlandı(0-5).

Diğer Fotoğraflar