Henkel’den Altın Değerinde 1 Puan...

Henkel’den Altın Değerinde 1 Puan...
14.11.2016

B Grubunun kritik mücadelesinde Henkel ile QNB Finansbank takımları karşı karşıya geldi. Maçta kazanan çıkmazken 3-3’lük skor Henkel’e 2. turu getirdi.

2. Tur biletini geçen hafta cebine koyan QNB Finansbank ile gruptan çıkmak isteyen Henkel takımlarının mücedesi görülmeye değerdi. İzleyenlerin büyük keyif aldığı maçta daha henüz 2. dakika oynanırken Henkel takımında Oğuz Binkanat topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole yanıt fazla gecikmedi 5. dakikada QNB Finansbank takımının usta ayağı Levent Kayatürk takımının beraberlik sayısını attı (1-1). 17. Dakikada kazanılan serbest vuruşta QNB Finansbank'dan Kerem Taşezen güzel vurdu top direkten döndü. 18'de Soner Er QNB Finansbank takımını öne geçiren golü rakip filelere gönderdi (1-2). Dakika 19'da Uğur Açıkgöz Henkel takımının golünü atarak skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Heyecanın bir an olsun kaybolmadığı maçın ikinci yarısı da ilk yarıyı aratmadı. 27. Dakikada Henkel takımında Uğur Tın takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti skor şimdi 3-2. 39. Dakikada QNB Finansbank Levent ile tekrar beraberliği sağladı. Bu golün ardından başka gol olmazken, Henkel aldığı 1 puanla gruptan çakan takımlar arasına girdi.


 

 

Diğer Fotoğraflar