HalkBank ADK Penaltılarla Güldü...

HalkBank ADK Penaltılarla Güldü...
04.11.2013

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi nde 2. turun zorlu maçlarından biri de Halkbank ADK ile McCann Erickson arasındaydı.

Karşılaşma her iki takımın kontrollü oyunuyla başladı. Mücadelenin ilk bölümlerinde karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmazken kalecilerin performansı da görülmeye değerdi. Maçın 22. dakikasında gelişen McCann Erickson atağı köşe vuruşuyla sonuçlandı. Mehmet Çelebi'nin kullandığı köşe atışına ceza sahası içinde iyi yükselen Emre Odabaş topu kafayla ağlara gönderdi ve McCann Ericson'u 1-0 öne geçirdi. Mücadelede ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda da heyecan, güzel futbol ve mücadele ön plandaydı. Kaçan goller sonrasında izleyenler hop oturup hop kalkarken Halkbank ADK aradığı golü maçın 41. dakikasında Mustafa Kırbaş'ın penaltı golü ile buldu. Maçın son 9 dakikasında gelen beraberlik golünün ardından başka gol olmadı ve maç 1-1'lik sonuçla penaltı atışlarına kaldı.

Kullanılan penaltı atışlarında Halkbank ADK'da Ersin Yılmaz, Mustafa Kırbaş, Haldun Bora Öztürk, Muammer Topçu ve Bülent Bakar gole çevirirken, rakip McCann Ericson'da penaltılar Emre Odabaş, Mehmet Çelebi, Altan Özdemir ve Ceyhan Baka'dan geldi. Penaltı atışları sonucunda rakibine 5-4 üstünlük kuran Halkbank ADK adını çeyrek finale yazdırarark Arkas Marport'un rakibi oldu.