Formula Yapı 4-11 Vodafone

Formula Yapı 4-11 Vodafone
03.06.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 4.Haftasında Formula Yapı ile Vodafone karşı karşıya geldi. Müsabakada gol yollarında etkili olan Vodafone 11-4 kazanmayı başardı.

Müsbakanın ilk devresine iki takımda atak şekilde başladı. Müsabakanın 8.dakikasında Gökçe Baçdar ve 14.dakikasında Gökhan Çamur attıkları goller ile Vodafone'u 2 farklı öne geçirmeyi başardılar. Müsabakanın 15.dakikasında Batuhan Açık 22.dakikasında Ahmet Sefa Ekiz ve 24.dakikasında Batuhan Açık farkı 5'e çıkarmayı başardılar. Devrenin son dakikalarında Eyüp Yalçınkaya farkı 4'e indiren golü kaydetmeyi başardı ve devre bu gol ile tamamlandı(1-5).

Müsabakanın ikinci yarısında iki takımda etkili ataklar ve gol pozisyonları bulmayı başardı. Müsabakanın 26.dakikasında Batuhan Açık attığı gol ile farkı tekrardan 5'e çıkardı ve hattrick yapmayı başardı. Bu gole 29.dakikada Marko Dimitriadis ile cevap veren Formula Yapı farkı tekrar 4'e indirmeyi başardı. Müsabakanın 30.dakikasında Gökhan Çamur 31.dakikasında Güray Türker ve 39.dakikasında Ahmet Alpaslan attıkları goller ile farkı 7'ye çıkarmayı başardılar. Müsabakanın 40.dakikasında Ahmet Alpaslan ve 43.dakikasında Güray Türker attıkları goller ile farkı 9'a çıkarmayı başardı. Bu gollere Formula Yapı önce Anıl Aksoy ardından Selahattin Eroğlu ile cevap verdi ve farkı 7'ye indirmeyi başardı ve müsabaka bu goller ile tamamlandı(4-11).

Diğer Fotoğraflar