Bankacıların Mücadelesinde Kazanan Albaraka Türk Oldu...

Bankacıların Mücadelesinde Kazanan Albaraka Türk Oldu...
14.11.2016

C Grubu mücadelesinde Albaraka Türk ile Burganbank takımları karşı karşıya geldi. Bankacıların mücadelesinde kazanan 5-2’lik sonuçla Albaraka Türk oldu.

Grubun kritik maçında Albaraka Türk ile Burganbank'ın mücadelesinde kazanan eleme turları ile yoluna devam edecekti. İki takımda karşılaşmaya istekli başladı. Dakikalar 12'yi gösterdiğinde Albaraka Türk takımının etkili silahı İsmail Küpeli takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelere gönderdi. 18. Dakikada Aydın Uyumaz Albaraka Türk'ün 2. golünü atan oyuncu oldu. Mücadelede ilk yarı Albaraka Türk'ün 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İkinci yarıda da sahada her iki takımının mücadelesi en üst seviyedeydi. 29. Dakikada Celal Sezer'in güzel golüyle Albaraka Türk farkı üçe çıkardı (3-0). Bu golden 2 dakika sonra ilk golün sahibi İsmail kendisinin 2. takımının 4. golünü rakip ağlara gönderdi (4-0). Burganbank bu gollerin ardından önce 33'de, sonra 39. dakikada kaptanı Savaş Demir ile farkı 2'ye düşüren golleri attı. 43. Dakikada Albaraka Türk Aydın Uyumaz ile bir gol daha bularak maçın skorunu belirledi (5-2).

Bu galibiyet ile Albaraka Türk ikinci tura adını yazdıran takımlar arasına girdi.



 

 

Diğer Fotoğraflar