Ascendum 1-7 JCR-Er

Ascendum 1-7 JCR-Er
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Hafta müsabakasında Ascendum ile JCR-Er takımları karşı karşıya geldi. Müsabakanın ikinci yarısında açılan JCR-Er takımı müsabakayı 7-1 kazanmayı başardı. 

Müsabakanın ilk devresinde iki takımda son derece kontollü ve mücadele dozu yüksek şekilde başladı. Devrenin her anında dengeli giden oyunda devrede gol çıkmayacak diye düşünürken sahneye Ascendum adına Murat Çavuşdağı çıktı ve takımını devrenin son dakikasınd öne geçirmeyi başardı. Devre bu gol ile tamamladı(1-0).

Müsabakanın ikinci yarısına ilk yarının son dakikasında yediği gol ile şok etkisi yaşayan JCR-Er takımı etkili başladı. Müsbakanın 27. dakikasınd Eyüp Yaşar takımı adına beraberlik golünü atmayı başardı. Müsbakanın 44. ve 45. dakikasında sahneye çıkan Furkan Keleş takımını öne geçirip farkı 2'ye çıkarmasını sağlayan golleri attı. Bu gollerden sonra etkinliğini artıran JCR-Er takımı 46.dakikada Eyüp Yaşar ve 48. dakikada Muzaffer Taha Ayar ile farkı 4'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın son dakikalarında önce Furkan Keleş daha sonra da Eyüp Yaşar attıkları goller ile hem farkı açmayı hem de kendi adlarına hattrick yapmayı başardılar. Müsabaka bbu goller ile tamamlandı(1-7).

Diğer Fotoğraflar