Tur GlaxoSmithKline’ın

Tur GlaxoSmithKline’ın
04.11.2013

GlaxoSmithKline, normal süresi 0-0 sona eren ve sonucu penaltılarla belirlenen (5-4) karşılaşma sonrasında rakibi Sensormatic’i saf dışı bırakarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

 

Günün belki de en çekişmeli karşılaşması, futbol adına olması gereken tüm güzellikleri sahaya yansıtmayı başaran iki ekibin karşılıklı ataklarıyla başladı. Kaybedenin Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'ne veda edeceği 2. Tur maçında hem GSK hem de Sensormatic kazanmak için tüm enerjilerini ortaya koyarak izleyenlere mükemmel bir futbol izlettirdiler.

 

Her iki devrede de kale çizgisinden çıkan gol denemelerinin, mükemmel kaleci performanslarının çok defa sahne aldığı, mücadele dozu yüksek karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona erdi.

 

Maçın kaderini belirleyecek atışlar için penaltı noktasına giden ilk oyuncu GSK'li Serhat oldu ve topu filelerle buluşturarak hem skor hem de psikolojik üstünlüğü takımına getirdi. Sırada Sensormatic'in ilk penaltısı için Serkan vardı, iyi bir vuruş yapsa da kalesinde adeta büyüyen Mustafa'nın dokunuşu gole izin vermedi. İlk atışlar sonrası skor 1-0'a taşındı. Sırasıyla Zeki, Onur, Hakan ve Erdal'ın golle sonuçlanan vuruşları GSK'yı çeyrek finale taşıdı.