Ödül Töreni 2018

Ödül Töreni 2018
03.12.2018

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2018 sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Muhteşem Maçta Serdar Akkoçoğlu Düdük Çaldı...

Marport ile Albaraka Türk arasında oynanan final maçını TFF Üst Klasman hakemlerimizden Serdar Akkoçoğlu yönetti. Müsabaka sonunda hatıra plaketi takdim edilen Serdar Akkoçoğlu hocamıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü'nün sahibi ERGO Türkiye oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren ERGO, sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül ERGO takımı kaptanı Orhan Yıldırım ve diğer ERGO'lu oyunculara takdim edildi. Bireysel dalda Fair-Play ödülü sahibi de Tatilbudur.com takımı kaptanı Aytek Çimen'in oldu. Aytek Çimen tüm sezon başarılı performansının yanında centilmen kişiliğiyle öne çıkan örnek bir kaptan oldu.

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2018 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 "Altın Adam" belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Marport Yöneticisi Ertürk Çalık takdim etti. İşte Altın Karma: kalede Emrah Berber (Marport), Beyhan Dağlı (Marport), Levent Gündüz (Albaraka Türk), Mehmet Nazım Candan (KPMG), Cihan Yardımcı (Decathlon), Cansın Burak Konak (Marport) ve İsmail Küpeli - Gol Kralı, 26 Gol (Albaraka Türk).

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde, önce dördüncülük plaketi KPMG takımına verildi. Üçüncülük plaketi ve bronz madalyalar ise son iki yıldır olduğu gibi bu yıl da çok başarılı bir sezon geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Decathlon takımı oyuncularına takdim edildi.

Ardından Albaraka Türk takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve izleyicisiyle her maç gösteren son iki yılın finalisti ve 2016 şampiyonu Albaraka Türk takımına gümüş madalyaları ve plaketleri Albaraka Türk Genel Müdür yardımcısı Süleyman Çelik tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Albaraka Türk takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Marport...

İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan Marport oyuncuları Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2018 Sezonu şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, tüm oyuncularından, yöneticilerine ve seyircisine kadar; inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Marport oyuncularına altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Çelik'in elinden aldıkları şampiyonluk kupası Marport takımı oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2018 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 2019 yılında yeniden buluşmayı diliyoruz.

Diğer Fotoğraflar