BANKaların Mücadelesi FİNANS’ın !

BANKaların Mücadelesi FİNANS’ın !
04.11.2013

Günün son karşılaşmasının kazananı Finansbank-2 oldu. Rakibi Burgan Bank’ı 5-3’lük skorla elemeyi başaran Finansbank-2 çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Biral Halı Saha Tesisleri'ne karanlık çökmüş, soğuk hava etkisini arttırmaya başlamıştı ama Finansbank-2 ve Burgan Bank'ın izleyenlere keyif veren kora kor mücadelesi adeta geceyi ısıtıyordu. Her iki ekip de enerjilerinin yüzde yüzünü sahaya yansıtırken top bir o kaleye bir bu kaleye gidip geliyordu. Bu ataklardan birinden kazanılan korner vuruşuna iyi yükselen Mehmet Öztabak 6. dakikada skoru Finansbank lehine 1-0'a taşıdı. Gol maçın temposunu daha da arttırırken bu kez Deniz sahne aldı ve Burganbank'ın skoru eşitlemesini sağladı (1-1). Maçı adeta bir düelloya çeviren golüyle Gökmen, Finansbank-2'ye yeniden üstünlüğe getirdi. Bu gol sonrası Burgan Bank ataklarını arttırınca rakip alanda daha fazla boşluk bulan Finansbank-2 Gürkan'la bulduğu golle maçı 3-1'e taşıdı. Skor olarak geriye düşse de mücadeleyi bir an olsun bırakmayan Burgan Bank kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Deniz sert ve düzgün vuruşuyla ilk yarının skorunu belirliyordu (3-2).

 

İkinci yarının ilk bölümlerinde gol şansları yaşansa da iki kaleci de gole geçit vermedi. Maçın bitiş düdüğünün çalmasına sadece 5 dakika kala, Finansbank-2 adına oyuna ikinci yarı dahil olan Emre skoru 4-2'ye çevirdi. Umutların tükenmeye başladığı dakikalarda (48') Burgan Bank'tan Tuğrul'un golü farkı bire indirdi (4-3). Bu golle birlikte baskısını iyice arttıran Burgan Bank, maçı uzutmaya taşıyacak gole ulaşacak şansları yakalasa da topu çizgiden geçirmeyi başaramadı. Finansbank kalesinde yaşadığı baskı sonrası yakaladığı bir kontra atağı gole çevirince maç 5-3'lük skorla sonuçlanmış oldu.